Search
Close this search box.
Veća pažnja i pomoć
Broj pregleda

ŽENE DAJU PODRŠKU POLITICI UJEDINJENE SELJAČKE STRANKE

Podeli sa prijateljima:

Žene sa teritorije svrljiške opštine daju podršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci i poltici koju vodi njen predsednik Milija Miletić. 

Žene iz USS, foto: M.M.
Žene iz USS, foto: M.M.

Dokaz tome je jučerašnji skup koji je održan u sali SO Svrljig, a u okviru obeležavanja Međunarodnog dana žena na selu, 15. oktobra, kojem je prisustvovalo 60-tak žena, članica Ujedinjene seljačke stranke.

Predsednik USS Milija Miletić, foto: M.M.
Predsednik USS Milija Miletić, foto: M.M.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić kaže da se stranci ravnomerno priključuju i žene, kao i muškarci, te da ova stranka vodi politiku koja zastupa interese mladih, žena na selu, poljoprivrednika i dr.

Zahvaljujem se što ste došle u ovolikom broju. Čestitam svim ženama koje žive na selu i od sela Međunarodni dan žena na selu. Uvek ću govoriti i uvek sam govorio da deci, ženama i ljudima sa sela trebamo obezbediti mnogo veća sredstva nego što se danas odvajaju, a to sam tražio i u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, kaže Miletić i dodaje da je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostojući u Blacu rekao da treba da se veća sredstva odvajaju za područja koja spadaju u ona sa otežanim uslovima života, kao što su Toplički, Timočki i Nišavski okrug, kaže Miletić.

Marina Mijajilović i Jelena Trifunović, foto: M.M.
Marina Mijajilović i Jelena Trifunović, foto: M.M.

Prisutnim ženama obratila se i predsednica Opštinskog odbora USS Jelena Trifunović i predsednica Foruma Žena Ujedinjene seljačke stranke Marina Mijajilović.

Takođe, okupljene pozdravio je i Miroslav Marković (USS), budući kandidat za predsednika opštine Svrljig na listi Ujedinjene seljačke stranke.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Dodela plastenika poljoprivrednicima iz Svrljiga

Saopštenje

MI SNAGA NARODA: Ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević

Niš-Svrljig

MILETIĆ: Nova fabrika i zgrada terminala od velikog značaja za jugoistok Srbije!

FSRIS

KONFERENCIJA ZONE CENTAR: Nove lopte za FK Svrljig

Belmužijada 2024

U toku su prijave za učešće u sportskim igrama na 18. Belmužijadi

Nastavak...

FOTO INFO: Ponovo neko lomi mlada stabla…

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano