Vodu ostavili - ukrali gorivo

Obijena cisterna sa pijaćom vodom

Kako nezvanično saznajemo, cisterna sa pijaćom vodom koja je stacionirana na brdu Padalište, sinoć je obijena i iz rezervoara je istočeno oko 70 litara nafte, a oštećena je i jedna česma na samoj cisterni.

Cisterna, foto: D. Miladinović
Cisterna, foto: D. Miladinović

Ovaj slučaj uznemirio je građane ovog dela Svrljiga, ali i ostale Svrljižane koji sa nevericom komentarišu ovaj nemili događaj.

Cisterna, foto: D. Miladinović
Cisterna, foto: D. Miladinović

Neko je ukrao gorivo i hteo da onesposobi česme na cisterni da ljudi ne mogu da se snabdevaju vodom i to baš sada u trenutku kada se radi rekonstrukcija i ima nedostataka vode u mreži, komentarišu građani ovog dela Svrljiga.

Sa slučajem je upoznata i policija koja je danas izvršila uviđaj, a na licu mesta sa radnicima izašao je i direktor JKSP ,,Svrljig“ Svrljig Jovan Đorđević koji je odmah po saznanju obavestio nadležne državne organe.

Inače, pored toga što je iz kamiona ukrađeno gorivo, neko je pokušao i da polomi česmu koja je sastavni deo cisterne i na taj način, pretpostavlja se, izazove još veću paniku i nervozu kod svih građana.

Pročitajte i

Intervencija na vodovodnoj mreži, foto: M.M.

Trenutno Ulica Radetova bez vode

Ulica Radetova trenutno je bez vode zbog intervencije na vodovonoj mreži.  Iz JKSP ,,Svrljig“ su nas obavestili da danas nema drugih isključenja na vodovodu. APEL

Radovi, foto: Svrljiške novine

Krenulo krpljenje udarnih rupa u gradu

Kako nam je saopštio direktor JKSP ,,Svrljig“ Jovan Đorđević, od danas kreće krpljenje udarnih rupa u gradu. Kamion sa asfaltom trenutno je u centru Svrljiga

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u