Zahvalnost
Broj pregleda

MILETIĆ: Hvala vam ljudi, vi ste heroji ove ,,Belmužijade”!

Narodni poslanik Milija Miletić je na svom Fejsbuk profilu zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji ,,Belmužijade”, pogotovu Svrljižanima koji su hrabro prve večeri sačuvali svoje štandove od nevremena.

miletic zahvalio

Pogledajte šta je Miletić napisao:

Za korisnike koji nemaju mogućnost pregleda sa Fejsbuka prenosimo vam u celosti izjavu:

Završena je 14, ,,Belmužijada” te imam tu čast i obavezu da zahvalim najpre FK ,,Svrljig” koji je ustupio fudbalski teren za organizovanje ,,Belmužijade” i ljudima iz kluba koji su učestvovali u rešavanju problem koji su nastali prvog dana posle nevremena. Takođe, zahvaljujem se volonterim i redarima koji su zaista pokazali profesionalnost u obavljanju svog dela posla i pomogli da se sve vrati u prvobitno stanje. Zahvalnost ide ide radnicima JKSP ,,Svrljig”, Doma zdravlja koji su danonoćno dežurali, Crvenom krstu Svrljig, Policijskoj stanici i svim drugim Svrljižanima koji su pomogli svim srcem.

Zahvaljujem se svima sa štandova koji su hrabro čuvali štandove od oluje, HVALA VAM LJUDI, VI STE HEROJI OVE BELMUŽIJADE.

Koristim priliku da se zahvalim lokalnim i regionalnim medijima bez kojih sve ovo ne bi bilo vidljivo, hvala vam ljudi, uvek ste bili na visini zadatka.

Zahvaljujem i Centru za kulturu koji je podneo najveći teret organizacije.

Narodni poslanik,
Milija Miletić

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Baš se danas lako heroj postaje. Ako uopšte i zna šta znači reč heroj.

    12
    1

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *