Search
Close this search box.
RB Kop osvojio turnir
Broj pregleda

Završen 63. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

Podeli sa prijateljima:

Ekipa ,,RB Kop” osvojila je ovogodišnji ,,Vidovdanski turnir u malom fudbalu” pobedviši sinoć ekipu ,,Restoran Vilin” posle izvođenja penala. 

Finale ,,Vidovdanskog turnira'', foto: M.M.
Finale ,,Vidovdanskog turnira”, foto: M.M.

Spektakularna završnica turnira pred više od 1500 ljudi odigrala se sinoć u 22,15h kada je poznati niški voditelj Žika Promaja najavio dugoočekivani finalni meč između ekipa ,,RB Kop” i ,,Restoran Vilin”.

Novinar i voditelj, Žika Promaja, foto: M.M.
Novinar i voditelj, Žika Promaja, foto: M.M.

Sportski pozdrav i čestitke finalistima uputio je narodni poslanik Milija Miletić. On je istakao da je turnir ove godine znatno popravio svoj imidž u Srbiji, te da će naredni biti sigurno bolji.

Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju. Ovogodišnji turnir bio je značajno kvalitetniji i bolji nego prethodni, a iskreno se nadam da će svaki sledeći biti bolji od prethodnog, rekao je Miletić.

Milija Miletić, foto: M.A.
Milija Miletić, foto: M.A.

Najava kao na najvećim takmičenjima, reflektori koji prate igrače dok izlaze na teren, ovacije publike, aplauzi i zvižduci obeleželi su ovogodišnje finale na SRC ,,Pastirište” u Svrljigu.

Miloš Marković Mimi, foto: privatna arhiva
Miloš Marković Mimi, foto: privatna arhiva

U regularnom delu meča rezultat između finalista bio je najpre 2:2, na poluvremenu, odnosno 4:4 na kraju meča, pa su odlučili penali nakon kojih je ekipa ,,RB Kop” slavila sa 3:2 i osvojila glavnu nagradu turnira.

Direktor turnira Miloš Marković Mimi kaže da je zadovoljan brojem ekipa koje su se prijavile za takmičenje, te dodaje da je u seniorskoj konkurenciji više ekipa sa strane nego inače, a da po prvi put učestvuje ekipa iz Beograda.

Sva dešavanja na turniru su se odvijala po planu. Zadovoljan sam brojem ekipa koje su se prijavile da učestvuju, ali i disciplinom igrača i tolerancijom na terenu. Po prvi put, posle mnogo godina, dobili smo ono što svi očekuju od turnira, a to je svakako kvalitetan fudbal i još bolje takmičenje, rekao je Marković za naš portal.

Inače, titulu najbolje domaće ekipe ponela je ekipa ,,Drajinac Amfora”, dok je pehar za najboljeg igrača turnira pripao Vladici Ristiću iz Niša, najbolji strelac turnira bio je Danilo Kostić iz Niša, a najbolji golman Pavle Pavlović, takođe iz Niša.

Pehari za najbolje, foto: M.S.
Pehari za najbolje, foto: M.S.

Treće mesto u konkurenciji seniora osvojila je ekipa ,,Rasadnik Žića”, dok je četvrto pripalo Beograđanima, ekipi ,,Tanjug Divis”.

U konkurenciji mesnih zajednica prvo mesto osvojila je ekipa Merdželat, drugo mesto pripalo je ekipi Izvor (koja je svoju nagradu dala u dobrotvorne svrhe porodici kojoj je pomoć neophodna) i treće mesto osvojila je ekipa Varoš. 

Ove godine takmičili su se i veterani a prvo mesto osvojili su Romantičari dok je drugo pripalo ekipi veterana FK Svrljig. 

U konkurenciji kadeta prvo mesto osvojila je ekipa Tajm sport, drugo mesto osvojila je ekipa Formađo. 

U konkurenciji pionira prvo mesto osvojila je ekipa Mišić M., dok je drugo pripalo ekipi Eliminatori. 

U konkurenciji petlića prvo mesto osvojila je ekipa Radio Svrljig, u konkurenciji cicibana prvo mesto pripalo je ekipi Aca Menta, dok je u konkurenciji mlađih cicibana najbolja ekipa bila Fri kik.

Organizator ovogodišnjeg turnira je Centar za turizam, kulturu i sport, a pokrovitelj Opština Svrljig.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/482808402287144/

2 Komentara

  1. Cestitke Rasadniku Zica…E moji svrljiski fudbaleri videli ste kako komsije igraju fudbal pa se ugledajte na njih.Sastavite dobar tim i osvojite sledeće godine turnir

  2. Je** vas i Merdželat i RB kop! Ono nije fudbal što igraju ono je za zatvor i sa onakvo suđenje će da oterate ekipe da ne dođu više

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano