Search
Close this search box.
Apel urodio plodom!
Broj pregleda

Postavljeni ležeći policajci ispred Osnovne škole

Podeli sa prijateljima:

Juče su ispred Osnovne škole ,,Dobrila Stambolić” na zahtev narodnog poslanika Milije Miletića, postavljeni ležeći policajci. 

Postavljeni ležeći policajci ispred Osnovne škole u Svrljigu, foto: M.M.
Postavljeni ležeći policajci ispred Osnovne škole u Svrljigu, foto: M.M.

Od sada, u Ulici Radetovoj voziće se sporije, a deca će biti bezbednija, komentarišu prolaznici – građani Svrljiga.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/500788500406458/

Miletić je ranije govorio o problemu na ovoj deonici, gde se vozi prebrzo, te da je bezbednost dece na taj način ugrožena. On je tada zatražio da se postave ležeći policajci, kako bi deca bila sigurnija, a vožnja prilagođenija.

Takođe, Miletić je zatražio da se i svetlosna signalizacija što pre popravi, ali to do danas nije urađeno.

4 Komentara

  1. Ako su ovo ležeći policajci ja sam japanski car…Neka pogledaju na internet kako izgledaju ležeći policajci a ovo sto napravili je samo uzvišenje na asfaltu.Neko ce glavu da izgubi ili ce auto ili kamion da otkine i to dobro…Nije mi jasno kako na magiszralni put moze onakvo ruglo da se napravi.Svaki ležeći policajac treba da ima reflektujucu boju da se vidi u mraku

  2. Ubedjujem sebe da je taj po cijoj ideji je realizovano ovo ,,cudo,, na magistralnom putu znao sta radi,i sto vise ubedjujem neda mi se da prihvatim da u 21.veku,gde nam je apsolutno na raspolaganju sve sto ne znamo da saznamo,neko moze da od normalne stvari( jer,da se ne lazemo,u zoni skole mora biti l.p.) napravi onako nesto.Nije problem sto jos uvek nema reflektujuce boje,lako ce da ga nasaraju,problem je sto l.p. sirine 3m ispred samih ulaza u skolsko dvoriste direktno utice na bezbednost dece.Umesto da ih zastiti,tek sad je potencijalno opasan.Svaki vozac koji prodje onuda isto ce vam reci.Zar nije logicnije bilo da jedan l.p bude postavljen izmedju benzinske pumpe i komunanog preduzeca,a drugi izmedju pekare i ograde…kazem kao apsolutni laik i neko ko tuda prolazi 5x dnevno.Nego dok nije kasno,daj da se obratimo (ako uopste imamo kome da se obratimo) da ono cudo,onaj rucni rad,uklone odande dok nije pocela skolska godina…

  3. Ukoliko si se kretao po Nisu,mogao si da naidjes na slicne l.p.
    Na primer prema broju 6 ih ima,jasno su obelezeni zebrom po sredi i svetlecom signalizacijom koju ce postaviti ovde.Ne pricam bez veze jer sam radnik firme koja je postavila l.p. na putu. Nemoj mnogo da pametujes nije dobro za organizam. Pozdrav.

  4. Tri dana su se trtili te s kamionce,te s lopatu,te s sisence i eno sta napravise.Njina deca ovde u skolu ne idu pa ji ne ni briga kakvo je ispalo.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano