Prvo mesto osvojila Monika Miljković iz Ekonomske škole Niš

U Svrljigu održano Republičkog takmičenje iz ,,Poslovne informatike”

Ukupan broj pregleda:

Srednja stručna škola „Dušan Trivunac Dragoš“ Svrljig bila je domaćin Republičkog takmičenja iz predmeta ,,Poslovna informatika“ za učenike četvrtog razreda ekonomskih škola Srbije. 

Obraćanje, foto: M.E.
Obraćanje, foto: M.E.

Takmičenje je održano iz područja rada Ekonomije, prava i administracije, a najbolja je bila Monika Miljković iz Ekonomske škole Niš, drugo mesto pripalo je Milošu Mihaljici iz Bečeja iz Ekonomsko-trgovinske škole, treće mesto zauzeo je Bojan Grujić iz Požarevca iz Ekonomsko-trgovinske škole, četvrto mesto zauzeo je Peđa Blagojević iz SS ,,Dušan Trivunac Dragoš“ Svrljig i peto mesto osvojio je Nemanja Belić iz Zemuna iz Ekonomske škole ,,Nada Dimić“.

Škola, foto: M.E.
Škola, foto: M.E.

Svrljiška škola je na osnovu odluke Skupštine Zajednice ekonomskih škola Republike Srbije bila domaćin 15 škola iz cele Srbije na takmičenju koje je održano 5. i 6. aprila 2019. godine u Stručnoj školi „Dušan Trivunac Dragoš“ u Svrljigu.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/370447726896015/

Otvaranju su prisustvovali predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić, direktor CTKS Svrljig Miroslav Marković, direktor Srednje škole u Svrljigu Bojan Petrović i predstavnici drugih škola iz okruženja, kao i predstavnici komisije za ocenjivanje.

One Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *