Prvo mesto osvojila Monika Miljković iz Ekonomske škole Niš
Broj pregleda

U Svrljigu održano Republičkog takmičenje iz ,,Poslovne informatike”

Srednja stručna škola „Dušan Trivunac Dragoš“ Svrljig bila je domaćin Republičkog takmičenja iz predmeta ,,Poslovna informatika” za učenike četvrtog razreda ekonomskih škola Srbije. 

Obraćanje, foto: M.E.
Obraćanje, foto: M.E.

Takmičenje je održano iz područja rada Ekonomije, prava i administracije, a najbolja je bila Monika Miljković iz Ekonomske škole Niš, drugo mesto pripalo je Milošu Mihaljici iz Bečeja iz Ekonomsko-trgovinske škole, treće mesto zauzeo je Bojan Grujić iz Požarevca iz Ekonomsko-trgovinske škole, četvrto mesto zauzeo je Peđa Blagojević iz SS ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig i peto mesto osvojio je Nemanja Belić iz Zemuna iz Ekonomske škole ,,Nada Dimić”.

Škola, foto: M.E.
Škola, foto: M.E.

Svrljiška škola je na osnovu odluke Skupštine Zajednice ekonomskih škola Republike Srbije bila domaćin 15 škola iz cele Srbije na takmičenju koje je održano 5. i 6. aprila 2019. godine u Stručnoj školi „Dušan Trivunac Dragoš“ u Svrljigu.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/370447726896015/

Otvaranju su prisustvovali predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić, direktor CTKS Svrljig Miroslav Marković, direktor Srednje škole u Svrljigu Bojan Petrović i predstavnici drugih škola iz okruženja, kao i predstavnici komisije za ocenjivanje.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Red je da se deci čestita, a ne odma da se napada Milija.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *