Popravka sedišta u bioskopskoj sali u Svrljigu

Ukupan broj pregleda:

U bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport proteklih dana počeli su radovi na sanaciji sedišta.

Sedišta u bioskopskoj sali, foto: M.M.
Sedišta u bioskopskoj sali, foto: M.M.

Radove je inicirao direktor ustanove Miroslav Marković, rekavši da je nakon sanacije planirano i preslavčenje sedišta.

Uglavnom velika većina numerisanih sedišta u bioskopskoj sali CTKS Svrljig su oštećene i polomljenja i neophodna je rekonstrukcija. Imajući u vidu da se u prethodnom periodu bioskopski sadržaj poboljšao, neminovno je upristojiti i salu.

Sedišta u bioskopskoj sali, foto: M.M.
Sedišta u bioskopskoj sali, foto: M.M.

Cilj nam je da popravimo postojeća sedišta i da ih presvučemo. Takođe, nakon završetka tih poslova razmotrićemo na koji način je najbolje rešiti problem grejanja u bioskopskoj sali, jer planiramo da i tokom zimskih dana imamo sadržaj za mlade i decu, rekao je Marković.

Inače, ovih dana izvode se i mnogi drugi radovi na uređenju objekta i dvorišta CTKS Svrljig.

7 Responses

 1. Bravo i bilo je krajnje vreme da se poprave. Smenjivali su se direktori u ovoj ustanovi i blagoteleci gledali u propast koja ih okruzuje.

  19
  2
 2. Drago mi je da ovaj mlad covek unosi novu energiju u tako bitnu ustanovu za nas mali grad. Sveli smo svoje postojanje na neke proste stvari a kulturu smo skroz zapostavili.

  13
  5
 3. O bravo radikal,dobar poso si pogodio!Nafiluj malo racun da ima i za stranku.Kad moze Zubonja da filuje na putevi i kanalizaciju sto i ti ne bi mogo na 120 sedista.Na kvalitet ne gledaj da imas poso za godinu dana opet

  13
  5

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *