Search
Close this search box.
Broj pregleda

Igor Davidović pristupio SNS

Podeli sa prijateljima:

Srpskoj naprednoj stranci (SNS) danas je pristupio Igor Davidović, bivši predsednik OO USS Svrljig i aktuelni direktor Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig. 

Igor Davidović, foto: M.M.
Igor Davidović, foto: M.M.

Ovu informaciju potvrdio nam je i prvi čovek naprednjaka na lokalu, Goran Jeremijić, aktuelni zamenik predsednika Skupštine opštine Svrljig.

Igoru želim sreću i uspešan dalji rad u stranci, poručio je Jeremijić za portal ,,Svrljiške novine”.

Foto: OO SNS Svrljig
Foto: OO SNS Svrljig

Inače, u prethodnom periodu Igor Davidoić bio je jedan od istaknutijih članova Ujedinjene seljačke stranke, jedno vreme bio je i predsednik Opštinskog odbora, a obavljao i funkcije direktora JKSP ,,Svrljig”, pomoćnika predsednika Opštine Svrljig i predsednika SO Svrljig, da bi se nakon svega ponovo vratio na čelu lokalnog komunalnog preduzeća.

Srpska napredna stranka na lokalu u Svrljigu je u koaliciji sa Ujedinjenom seljačkom strankom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije, a na ključnim mestima u vlasti postavljeni su Gradimir Milosavljević  na mesto zamenika predsednika opštine Svrljig, Goran Jeremijić zamenik predsednika SO Svrljig, Vladica Živanović opštinski većnik, Daliborka Marković pomoćnik predsednika, Bojan Petrović direktor SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” i Igor Davidović direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig.

8 Komentara

  1. Igor je sposoban čovek i vredan,mada je i on menjao partije, prvo DSS i ima mnogo drugih afera iza njega. Ali Seljačka Stranka je bez njega U GUBITKU !

  2. Ovim potezom Milija pokusava da stavi Sns pod svoju kontrolu jer Vucicu smeta jedina tacka na karti gde Sns nije na vlasti.Pametan potez Milije imace provereno svog coveka u svrljiskom sns-u

  3. Jaka stranka jos jaci predsednik stranke Jeremija.Ljudi mu posedali na stepeniste i sve neki obrazovani.Eee Jeremijo poljobranijo slab si ti igrac

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano