Search
Close this search box.
Broj pregleda

Igor Davidović pristupio SNS

Podeli sa prijateljima:

Srpskoj naprednoj stranci (SNS) danas je pristupio Igor Davidović, bivši predsednik OO USS Svrljig i aktuelni direktor Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig. 

Igor Davidović, foto: M.M.
Igor Davidović, foto: M.M.

Ovu informaciju potvrdio nam je i prvi čovek naprednjaka na lokalu, Goran Jeremijić, aktuelni zamenik predsednika Skupštine opštine Svrljig.

Igoru želim sreću i uspešan dalji rad u stranci, poručio je Jeremijić za portal ,,Svrljiške novine”.

Foto: OO SNS Svrljig
Foto: OO SNS Svrljig

Inače, u prethodnom periodu Igor Davidoić bio je jedan od istaknutijih članova Ujedinjene seljačke stranke, jedno vreme bio je i predsednik Opštinskog odbora, a obavljao i funkcije direktora JKSP ,,Svrljig”, pomoćnika predsednika Opštine Svrljig i predsednika SO Svrljig, da bi se nakon svega ponovo vratio na čelu lokalnog komunalnog preduzeća.

Srpska napredna stranka na lokalu u Svrljigu je u koaliciji sa Ujedinjenom seljačkom strankom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije, a na ključnim mestima u vlasti postavljeni su Gradimir Milosavljević  na mesto zamenika predsednika opštine Svrljig, Goran Jeremijić zamenik predsednika SO Svrljig, Vladica Živanović opštinski većnik, Daliborka Marković pomoćnik predsednika, Bojan Petrović direktor SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” i Igor Davidović direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig.

8 Responses

  1. Igor je sposoban čovek i vredan,mada je i on menjao partije, prvo DSS i ima mnogo drugih afera iza njega. Ali Seljačka Stranka je bez njega U GUBITKU !

  2. Ovim potezom Milija pokusava da stavi Sns pod svoju kontrolu jer Vucicu smeta jedina tacka na karti gde Sns nije na vlasti.Pametan potez Milije imace provereno svog coveka u svrljiskom sns-u

  3. Jaka stranka jos jaci predsednik stranke Jeremija.Ljudi mu posedali na stepeniste i sve neki obrazovani.Eee Jeremijo poljobranijo slab si ti igrac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano