Svrljiške novine

Broj pregleda

SVRLJIŠKIM NOVINAMA PRIZNANJE ,,EKRAN”

Internet portalu ,,Svrljiške novine” uručeno je priznjanje ,,Ekran” na osnovu istraživanja javnog mnjenja od 750 ispitanika.

Dodela Priznanja ,,Ekran'' vlasniku portala, foto: Redakcija
Dodela Priznanja ,,Ekran” vlasniku portala, foto: Redakcija

Ispitivanje je vršeno u periodu od 15. septembra 2018. godine do 10. februara 2019. godine, a najveći broj ispitanika iz Svrljiga izjavio je da kao sredstvo informisanja koristi portal ,,Svrljiške novine”.

Ovo istraživanje je rađeno u saradnji sa marketinškom agencijom ,,Poslovne strane” iz Niša.

Priznanje u ime portala ,,Svrljiške novine” uručeno je vlasniku Dušanu Miladinoviću.

Svi dobitnici priznanja i nagrada, foto: Redakcija
Svi dobitnici priznanja i nagrada, foto: Redakcija

Zahvalni smo građanima što su nam po ko zna koji put ukazali poverenje. Drago nam je da ovo priznanje dobijaju i mediji sa lokala, koji se bore da prezentuju svoje mesto u najboljem mogućem svetlu, objektivno i sa tačnim i proverenim informacijama. Opravdaćemo ovo priznanje još boljim radom, rekao je vlasnik protala Dušan Miladinović.

Prošle godine je ustanovljena nagrada za prva tri mesta, odnosno dobitnicima sa najvećim procentom glasova gledalaca, danas su uručene i simbolične materijalne nagrade i poklon iznenađenja.

ekran priznanje

,,Svrljiške novine” su ove godine nagrađene po prvi put, a među dobitnicima priznanja ,,Ekran” koje uručuje Centar za istraživanje medijskog prostora (CIMP) u saradnji sa Nišavskim upravnim okrugom nalaze se i drugi mediji i pojedinci iz Niša i drugih gradova.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *