Broj pregleda
[post-views]

Miletić se sastao sa direktorm JP ,,Putevi Srbije” povodom izmeštanja naplatne rampe

Nakon prikupljanja potpisa za izmeštanje naplatne rampe sa Malčanske petlje, prema Nišu, narodni poslanik Milija Miletić juče se u Beogradu sastao sa direktorom JP ,,Putevi Srbije” Zoranom Drobnjakom.

Miletić i Drobnjak, foto: J.R.
Miletić i Drobnjak, foto: J.R.

Miletić je prilikom sastanka u Beogradu direktoru Drobnjaku rekao da se sadašnje rampe oko Niša zadrže, te da auto-put oko gradske zone grada Niša ostane slobodan za saobraćaj bez naplate putarine u toj zoni.

Buduću petlju ,,Malča” treba pomeriti prema Bancarevu, sa leve strane reke Nišave, i tu naplaćivati putarinu za auto-put, rekao je Miletić.

On je istakao da bi Svrljižanima i građanima cele Timočke Krajine umnogome olakšalo putovanje i smanjilo vreme dolaska i odlaska do željene destinacije.

https://www.facebook.com/mileticmilija/videos/565962233889714/

Potrebno je izgraditi deonicu puta od Proseka do Malčanske petlje dužine oko 2,2 km i na taj način omogućiti građanima koji putuju u pravcu Bele Palanke i Pirota, a dolaze iz pravca Svrljiga i Timočke Krajine skraćenje puta za desetak kilometara, kaže Miletić i dodaje da bi vozači bili prinuđeni, izgradnjom petlje Malča, da se kreću zaobilaznim putem kroz grad Niš i Nišku Banju.

Treća stvar koju je potencirao Miletić jeste hitna rekonstrukcija puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, do ulaza u grad Niš u dužini od 6,1 km.

Miletić i Drobnjak, foto: J.R.
Miletić i Drobnjak, foto: J.R.

Ova trasa je dosta oštećena i ima veliki broj udarnih rupa. Odvijanje saobraćaja na ovoj deonici puta je nebezbedno, poručio je Miletić zahtevajući da se što pre uđe u proces rekonstrukcije ovog puta.

Inače, ovu inicijativu potpisalo je na hiljade građana u prethodnom periodu.

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA