Svrljiške novine

Broj pregleda

Izgradnja mosta na Pravačkoj reci i nastavak izgradnje mosta na reci Svrljiški Timok

Narodni poslanik Milija Miletić, pomoćnik predsednika opštine Svrljig Miroslav Marković i direktor JKSP ‚‚Svrljig” Igor Davidović obišli su danas ulicu 7. juli i naselje Magovac, buduće mesto gradnje novog mosta na Pravačkoj reci.

most pravacka

Po rečima narodnog poslanika Milije Miletića kaže da je budžetom opštine Svrljig za 2019. godinu planirana izgradnja mosta preko Pravačke reke i sanacija mosta preko Dobre reke, na istom potezu.

most pravacka reka

Kada se završi rekonstrukcija i izgradnja biće kompletirana ulica 7. juli, a saobraćaj u gradu biće rasterećeniji, kaže Miletić.

Poslanik Miletić ističe da će nastavljeni radovi na izgradnji mosta kod Elektrodistribucije, na reci Svrljiški Timok.

most svrljiski

Do kraja ove godine biće završeni svi započeti projekti, a Svrljig će dobiti dva nova mosta i jedan će biti detaljno rekonstruisan, kaže Miletić.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/294337057893732/

Inače, izgradnja mosta na reci Svrljiški Timok finansirana je od strane EU.

most svrljig

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

  • Samo napred Milija

  • Kad krecu radovi?

  • Po rečima istog tog Milije, most kod elektrodistribucije je trebalo da bude gotov do kraja oktobra 2018 godine. Zašto se nije oglasio što je stopirana izgradnja? Ako je naš predstsvnik u skupštini mislim da nam duguje i neka objašnjenja. U svakom slučaju izgradnja oba mosta je preko potrebna srvar i svaka čast na zalaganju samo je potrebno malo više realnosti pred građanima.

  • da ni direktor JKSP nije obratio pažnju na smeće oko poslanika…

  • Izgradnja mosta na Timoku – prvo neka skoce pa kazu hop. i neka uklone gradsku deponiju kod zelene pijace to verovatno manje kosta

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *