Broj pregleda

MILETIĆ KAO PRAVI DOMAĆIN OBIŠAO DEŽURNE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI (VIDEO)

Sada već tradicionalno, u novogodišnjoj noći, zaposlene i dežurne službe obišli su narodni poslanik Milija Miletić, predsednica SO Svrljig Tatjana Lazarević i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković.  

Dežurni u PS Svrljig, poseta Miletića i saradnika
Dežurni u PS Svrljig, poseta Miletića i saradnika

I ove godine prigodni novogodišnji pokloni zaposlenima i dežurnim službama nisu izostali, pa je povodom toga narodni poslanik Milija Miletić sa svojim saradnicima obišao sve radnike koji su bili angažovani na poslu u novogodišnjoj noći.

Dežurna ekipa u Domu zdravlja ‚‚Dr Ljubinko Đrođević'' Svrljig, poseta Miletića i saradnika
Dežurna ekipa u Domu zdravlja ‚‚Dr Ljubinko Đrođević” Svrljig, poseta Miletića i saradnika

Čestitam vam Novu godinu i predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Nadam se da će 2019. godina biti srećnija i berićetnija, sa puno zdravlja, poručio je narodni poslanik Milija Miletić.

Vatrogasci - dežurna ekipa
Vatrogasci – dežurna ekipa

Poslanik Miletić, predsednica SO Svrljig Tatjana Lazarević i pomoćnik Marković uručili su poklone dežurnima u Policijskoj stanici Svrljig, Vatrogasnoj jedinici, Železničkoj stanici, Domu zdravlja ‚‚Dr Ljubinko Đorđević”, ‚‚Herbogalu” i novinarima koji svake godine izveštavaju sa terena.

Radnik obezbeđenja u objektu ‚‚Herbogala''
Radnik obezbeđenja u objektu ‚‚Herbogala”

Vredno je istaći da je ove godine po prvi put delegacija obišla i radnika obezbeđenja u pogonu ‚‚Herbogal” – nekadašnja kompanija ‚‚Krka”.

PODSEĆAMO: Oko rešavanja ovog dugogoidšnjeg problema, Opština Svrljig pokrenula je ogromnu inicijativu, te postoji mogućnost da spor između Slovenije i Srbije, i eventualno papirološko vraćanje fabrike Svrljigu bude i okončano u ovoj ili u toku naredne godine.

Železničari u Svrljigu
Železničari u Svrljigu

VIDEO PRILOG: SVRLJIŠKA TV

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *