MILETIĆ SE SASTAO SA MINISTROM PRIVREDE

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić danas se u Beogradu sastao sa ministrom privrede Goranom Kneževićem kako bi razgovarao na temu razvoja privrede i upošljavanje radnika u Svrljigu. 

Danas u Ministarstvu privrede
Danas u Ministarstvu privrede

Naime, po rečima Miletića, razgovarano je i na temu dovođenja novih investitora uz podršku Ministarstva privrede, te eventualne pomoći u realizaciji već započetih i nerealizovanih infrastrukturnih projekata.

Dostavio sam ministru potrebe opštine Svrljig koje su definisane projektovanim budžetom opštine za 2019. godinu, o kojima sam govorio na prethodnoj Skupštini opštine Svrljig, rekao je Miletić za portal ‚‚Svrljiške novine“.

Drago mi je da je ministar izrazio želju da se Svrljigu pomogne i poručio da će ovo minstarstvo dati podršku Svrljigu, kaže Miletić.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, foto: M.M.

Opština Svrljig dobila 4,5 MILIONA EVRA!

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je za portal ,,Svrljiške novine“ da je potpisan jedan od najznačajnijih projekata za grad. Naime, Opština Svrljig kroz projekat

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *