ZAHVALNOST: Značke i Zahvalnice Svrljižanima koji su dobrovoljno služili vojsku

Broj pregleda

Vojnim obveznicima sa teritorije opštine Svrljig koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem, u periodu od 2011. do 2015. godine uručene su Značke i Zahvalnice otadžbine.

vojska srbije 1

Na svečanosti u sali Skupštine opštine Svrljig, koja je organizovana sa ciljem promocije služenja vojnog roka, prisustvovali su, pored vojnika i članova njihovih porodica i predstavnici i direktori javnih ustanova i preduzeća, Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/331849750748844/

Značke vojnicima na dobrovoljnom služenju vojnog roka sa oružijem i Zahvalnice otadžbine, uručili su načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš pukovnik Nenad Marković i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa čije teritorije je 10 mladića i devojaka dobrovoljno služilo vojni rok sa oružjem.

vojnik

Ovu generaciju vojnih obveznika pozdravila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, a svečanosti je prisustvovao i narodni poslanik Milija Miletić.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/1783301071796648/

Na kraju priređen je kulturno-zabavni program u kojem su učestvovali mladi gajdaši iz Svrljiga Vuk Milenković i Filip Savić.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/2133280876920739/

Pročitajte i

Sve veće interesovanje za vojni poziv

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je danas sve zainteresovane da se prijave na konkurs Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za

1 Komentar

  • Jel ovaj deda u prvi red Solunac ?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *