Broj pregleda

HELP: POMOĆ ZA 15 SVRLJIŽANA U VISINI OD 2.400 EURA

Juče je u sali SO Svrljig svečano uručeno 15 ugovora o donaciji korisnicima ‚‚Podrške socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana”. Ovu aktivnost sprovodi nemačka organizacija ‚‚Help” uz podršku Opštine Svrljig.

HELP SVRLJIG

Kako nam je rečeno, vrednost projektne komponente podrške dohodovnim aktivnostima u Svrljigu iznosi 36.000,00 evra, a vredno je istaći da realizaciju projektnih aktivnosti finansira ‚‚Help” putem donatorskih sredstava uz učešće Opštine Svrljig koja sufinansira podršku malim grantovima u iznosu od 14.400,00 evra.

Ugovore je u ime organizacije ‚‚Help” uručila Maša Bubanj, a buduće korisnike ovih sredstava pozdravila je i čestitala u ime opštine Svrljig predsednica Jelena Trifunović.

help m

O projektu „Socio-ekonomska stabilnost na zapadnom Balkanu“:

Projekat „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana“, ukupne vrednosti 3.858,350,44 evra, uz donatorsku podršku Vlade Nemačke Help realizuje od aprila 2017. do kraja januara 2019. godine. Vrednost dela aktivnosti u Srbiji, za šest gradova i opština i osam ustanova za izvršenje krivičnih sankcija, iznosi 1.375.630,00 evra. Komponenta ekonomskog osnaživanja kroz podršku dohodovnim aktivnostima u Srbiji realizuje se u Leskovcu, Medveđi, Nišu, Svrljigu, Pirotu i Mionici.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *