Search
Close this search box.
Broj pregleda

VREDNA DONACIJA: ‚‚Risk Engineering” donirao manastiru u Pirkovcu 150.000 dinara

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković u pratnji predstavnika bugarske kompanije ‚‚Risk Engineering”’ posetili su manastir Sveti Arhangel Gavrilo i igumana Varnavu i razgovarali o daljem razvoju verskog turizma i ove svetinje.

risk eng.

U prethodnom periodu vlasnica kompanije ‚‚Risk Engineering” Neli Beširova donirala je svrljiškom manastiru Sv. Arhangel Gavrilo 150.000 dinara za nastavak infrastrukturnih radova na izgradnji konaka i drugih objekata koji su u izgradnji.

milija varnava

Tim povodom, Iguman Varnava po povratku iz Romunije zahvalio je direktorki firme ‚‚Risk Engineering” i predstavnicima uručio zahvalnice za doprinos u razvoju manastira.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/1965329096888743/

Inače, kako smo nezvanično saznali, ‚‚Risk Engineering” DOO Svrljig počinje sa radom 1. novembra, a o detaljima i konkretnijim informacijama kada je u pitanju ovaj bugarski investitor, blagovremeno ćemo vas obaveštavati.

3 Komentara

  1. Koji je tacno Milijin i Markovicev dopirnos ovome, osim sto cesto glume fikuse na vestima svrljiskih novina? Predstavnike kompanije je sa igumanom upoznao Igor Davidovic, ali se covek ne slika cim zine. A sto se Milije tice, sreca nasa sto ce skoro zima, pa ce pocne da se valja po sneg, inace bi gurnuo opet neku kravu u bunar, pa bi je posle vadio, da bi izaso na vesti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano