Broj pregleda

Prikupljeno 39 jedinica krvi u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Juče je u prostorijama Crvenog krsta Svrljig održana akcija dobrovoljnog davanja krvi gde je prikupljeno 39 jedinica krvi. 

Krv, foto: M.M.
Krv, foto: M.M.

U akciji su pored građana Svrljiga koji proprate ovu akciju svake godine učestvovali i predstavnici Lokalne samouprave Opštine Svrljig, Centra za socijalni rad Svrljig i predstavnici sportskog kluba ‚‚Svarog”.

Merenje krvnog pritiska, foto: M.M.
Merenje krvnog pritiska, foto: M.M.

Organizator akcije je Crveni krst Svrljig u saradnji sa Opštinom Svrljig.

Humaniste i dobrovoljne davaoce pozdravio je narodni poslanik Milija Miletić rekavši da je evidentno da se veći broj ljudi na teritoriji Svrljiga interesuje za pomoć kroz dobrovoljno davanje krvi, što je uspeh ove organizacije i svrljiške opštine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

7 Komentara

 • Šta ga zažmirkao ovaj mali šotan sa ove oči ko sojka na jugovinu. Napunio se sa steroidi će da prsne, kukala ga majka tom ko njegovu krv primi.

  15
  4
 • Dinastija sotanovski vlada gradom. Deda, tata, i beba sotka. Samo trepka i guta knedle.

  16
  4
 • Fitnes instruktorcic je ovako knedlice gutao kad su ga jurili uterivaci. Bitno na bazen da se kokosio kao da mu je dedovina, doduse vise vreme provodio u kockarnicu i po kafici. Treba ovaj kadar unaprediti u nekog direktora. Kc-a na primer

  15
  3
 • Pa podrazumeva se da predstavnici opstine i predstavnici seljacke stranke daju krv jer oni i najvise piju krv gradjanima tj seljacima jer Svrljig nije grad.Ovi pijatreni iz ovog udruzenja svarog se ponasaju kako vetar duva.Kad im cumela da pare onda su za njega i pricaju sve najbolje a u suprotnom ga napadaju i pljuju.Svi vole leba bez motike i svi bi pre da liznu dupe nego da podmetnu ledja i posteno zarade.

  18
  3
 • Bravo za humani gest. Mirke je pravi covek humanih dela. Uvek pomogo svakom. Samo napred

  5
  9
 • Zasto rkaci i pljuvaci niste otisli da date i vi krv, pa da se i slikujete posle…Nikako to vama ne moze da se desi, da pomognete nekome makar i ovako… Bolje je spartanski skriveni iza monitora da pametujete, vredjate, lupate gluposti…

  6
  11
 • Da li ce da prime krv punu hemije .

  11
  4

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *