Search
Close this search box.
Broj pregleda

Prikupljeno 39 jedinica krvi u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Podeli sa prijateljima:

Juče je u prostorijama Crvenog krsta Svrljig održana akcija dobrovoljnog davanja krvi gde je prikupljeno 39 jedinica krvi. 

Krv, foto: M.M.
Krv, foto: M.M.

U akciji su pored građana Svrljiga koji proprate ovu akciju svake godine učestvovali i predstavnici Lokalne samouprave Opštine Svrljig, Centra za socijalni rad Svrljig i predstavnici sportskog kluba ‚‚Svarog”.

Merenje krvnog pritiska, foto: M.M.
Merenje krvnog pritiska, foto: M.M.

Organizator akcije je Crveni krst Svrljig u saradnji sa Opštinom Svrljig.

Humaniste i dobrovoljne davaoce pozdravio je narodni poslanik Milija Miletić rekavši da je evidentno da se veći broj ljudi na teritoriji Svrljiga interesuje za pomoć kroz dobrovoljno davanje krvi, što je uspeh ove organizacije i svrljiške opštine.

7 Komentara

  1. Šta ga zažmirkao ovaj mali šotan sa ove oči ko sojka na jugovinu. Napunio se sa steroidi će da prsne, kukala ga majka tom ko njegovu krv primi.

  2. Fitnes instruktorcic je ovako knedlice gutao kad su ga jurili uterivaci. Bitno na bazen da se kokosio kao da mu je dedovina, doduse vise vreme provodio u kockarnicu i po kafici. Treba ovaj kadar unaprediti u nekog direktora. Kc-a na primer

  3. Pa podrazumeva se da predstavnici opstine i predstavnici seljacke stranke daju krv jer oni i najvise piju krv gradjanima tj seljacima jer Svrljig nije grad.Ovi pijatreni iz ovog udruzenja svarog se ponasaju kako vetar duva.Kad im cumela da pare onda su za njega i pricaju sve najbolje a u suprotnom ga napadaju i pljuju.Svi vole leba bez motike i svi bi pre da liznu dupe nego da podmetnu ledja i posteno zarade.

  4. Zasto rkaci i pljuvaci niste otisli da date i vi krv, pa da se i slikujete posle…Nikako to vama ne moze da se desi, da pomognete nekome makar i ovako… Bolje je spartanski skriveni iza monitora da pametujete, vredjate, lupate gluposti…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Odličan odaziv dobrovoljnih davaoca