Broj pregleda

Saradnja Opštine Svrljig i Poljoprivredne savetodavne stručne službe

Narodni poslanik Milija Miletić danas je obišao Poljoprivrednu savetodavna stručnu službu u Nišu kako bi sa direktorom Srećkom Vukašinovićem razgovarao na temu razvoja poljoprivrede, najpre u Svrljigu, a potom i u drugim manje razvijenim opštinama.

Miletic u poseti PSS Nis
Miletić u Susretu sa Vukašinovićem, foto: M. M.

Cilj nam je da građane upoznamo sa novinama i propisima po pitanju razvoja poljoprivrede, voćarske i povrtarske proizvodnje, ali i stočarstva. Sa PSSS-om ćemo raditi na razvoju svih grana u poljoprivredi, ali imamo ideju da kroz poljoprivredu razvijamo i turizam, pogotovu seoski koji je iz godine u godinu sve aktuelniji, rekao je Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da PSS Niš radi dobro i pozvao sve poljoprivrednike da koriste usluge Poljoprivredne stručne službe i da zajedno sa njima na terenu razmatraju probleme koji se dešavaju u njihovoj proizvodnji da ih sa stručnim ljudima vrlo brzo prevaziđu.

Miletic u poseti PSS Nis2
Poseta PSS-u u Nišu, foto: M.M.

Inače, u narednom periodu do kraja meseca doćiće pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićević sa svojim saradnicima, kao i predstavnici PSSS iz Niša. Tema okupljanja biće o razvoju ruralnih područja i pospešavanje ovih krajeva.

Sastanku u PSSS-u u Nišu pored narodnog poslanika Milije Miletića, prisustvovala je i direktora ZZ ‚‚Svrljižanka” Dragica Ristić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *