Search
Close this search box.
Broj pregleda

INVESTICIJA VREDNA OKO 50.000 EURA: Počela rekonstrukcija prostorija u PU ‚‚Poletarac”

Podeli sa prijateljima:

Sredstvima države ovih dana izvode se radovi na unutrašnjem uređenju PU ‚‚Poletarac” u Svrljigu.

Dejan Miletić i Milija Miletić obilaze radove u PU ‚‚Poletarac'' Svrljig, foto: M.M.
Dejan Miletić i Milija Miletić obilaze radove u PU ‚‚Poletarac” Svrljig, foto: M.M.

Sredstva u visini od oko 50.000 eura dobijena su kroz Program sufinansiranja mera populacione politike koji se sprovodi u ovoj godini.

PU ‚‚Poletarac” je novčana sredstva u visini od 5.200.000,00 dinara dobila za uklanjanje lamperija, rekonstrukciju toaleta i krečenju cele ustanove.

Tim povodom, radove na sanaciji i rekonstrukciji obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić u pratnji direktora ove ustanove Dejana Miletića.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/266417250748600/

Miletić kaže da će se i u buduće zalagati da se obezbede sredstva za dodatna ulaganja u PU ‚‚Poletarac”, kako bi se na taj način obezbedio adekvatan prostor za sve polaznike, najmlađe Svrljižane, ali i za ostale generacije koje dolaze.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/2080708528628272/

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović kaže da je opština u prethodnim godinama mnogo uložila u uređenje objekta ove ustanove, a ovom rekonstrukcijom biće završena jedna veoma važna celina.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/316810682216582/

Direktor PU ‚‚Poletarac” Dejan Miletić rekao je da će se u narednom periodu razmatrati mogućnost otvaranja novih vaspitnih grupa i opremanje novih odeljenja za nove polaznike.

On je poručio da PU ‚‚Poletarac” razmišlja i o jačanju kapaciteta svoje ustanove i na seoskom području, pa će tako do kraja ove kalendarske godine biti dodatno uređen prostor u školi u Drajincu gde postoji odeljenje PU ‚‚Poletarac”.

One Response

  1. Najvece zasluge sto se se ove ustanove tice pripadaju Dejanu Mileticu!Ovi sto vole da se slikaju i sto vole da pripisu sebi tudje uspehe to njima niko ne moze da zabrani.”Poletarac” je jedina ustanova u Svrljigu koja funcionise kako treba sto nije slucaj sa na pr. opstinom,poreskom upravom,domom zdravlja,policijskom stanicom i drugim ustanovama koje imamo u opstini.Sve pohvale Dejanu i veliki pozdrav iz Slovačke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano