Search
Close this search box.
Broj pregleda

FUDBAL: Prva tri boda za FK ”Svrljig” u novoj fudbalskoj sezoni

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ”Svrljig” pobedili su juče ”Slatinu” rezultatom 2:1 i tako upisali prva tri boda u novoj fudbalskoj sezoni lige Zona ”Istok” 2018/2019. 

Vukašin Petrović kapiten FK ''Svrljig'', foto: M. Miladinović
Vukašin Petrović kapiten FK ”Svrljig”, foto: M. Miladinović

Svrljižani su na prošlom meču poraženi od ”Bukovika” rezultatom 3:1, ali su već u narednom kolu koje je odigrano juče popravili svoj plasman pobedom nad ”Slatinom” koja je od ove godine u Zoni ”Istok”.

FK ”Svrljig” narednog vikenda putuje u Zaječar gde će u trećem kolu igrati protiv ekipe ”Kaboli”. Utakmica je na programu 2. septembra.

5 Komentara

  1. Ova slika je promašaj … Isto kao da stave sada kvalifikacije C.Zvezde 2018 za Ligu Šampiona i Nikolu Žigića. Odavde pola igrači igraju za Knjaževac.

  2. E da ti kazem sad posto si me revoltirao tim glupim komentarom. Da su dobri ostali bi kod kuce da igraju i imali bi sve benificije kao sto su imali do trenutka kada nisu najureni. Ti isti sa slike,a znam na koga mislis,su klasicni podjebavaci i veliki broj svrljiske dece nije mogao ni da trenira a kamoli da igra zbog njih jer su sve u klubu vredjali i podsejavali im se.Samo tako.Klub mora da se ocisti od kukolja da bi koren ozdravio.Pozdrav fudbalerima koji nastupaju za Fk Svrljig.

  3. Pozdrav za ekipu FK.Svrljig i njihovom treneru, Najdanoviću i mnogo uspeha u nastavku takmičenja želi otac – čiji sin – (bivši igrač Radničkog iz Niša) odnedavno nastupa za ekipu Svrljiga.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano