Search
Close this search box.
Broj pregleda

Dr Ignjatović još jednom podržao USS i Miletića

Podeli sa prijateljima:

Dr Aleksandar Ignjatović, nekadašnji direktor Doma zdravlja, odličan stručnjak, i dalje podržava naša zalaganja za razvoj opštine Svrljig i svrljiških sela, istakao je predsednik USS Milija Miletić.

97A268AA FC4C 4B92 9769 EEA1D2E4B7CB
Imajući u vidu da je u proteklih nekoliko godina dosta uradjeno po pitanju infrastrukture – kako u gradu, tako i po selima, te da se Miletić bori za otvaranje novih radnih mesta i dovodjenje investitora, dr Aleksandar Ignjatović, nekadašnji direktor Doma zdravlja u Svrljigu, još jednom je podržao sve ove napore koji se ulažu iz dana u dan kako bi Svrljig napredovao i ekonomski ojačao.

8 Komentara

    1. Otiso Ignjacio zato sto u Svrljig ni kao doktor nije mogo normalno da zivi a morao covek jer je oteo zenu :)!Nebitni su i Cumela i ovaj andoldzija!

  1. tek sad mogu mirno da spavam…kad ste se vas dvojica lepo ispričali i podržali…gdine poslaniče,lepo Vam stoji ta majica ali možete i da obučete i neku drugu…ponekad?…

  2. I SPC PODRŽAVA OSTANAK SRBA NA KOSOVU,ALI PRESELILA SE U BEOGRAD KAO I DOKTOR IGNJATOVIĆ ŠTO JE NAPUSTIO DOM ZDRAVLJA. “TU JE NEŠTO TRULO U DRŽAVI DANSKOJ”

    1. Za „Dansku“ nismo sigurni, ali za JKPS evidentno je sledece
      -divljih deponija svuda po celoj opstini,
      -kvalitet krpljenja rupa na saobracajnicama nikad gori,
      -uraslo groblje (radnici u radno vreme kopaju grobove privatno),
      -kvalitet vode za krivicnu prijavu,
      -kvarovi na vodovodu se saniraju posle mesec dana od nastanka…..
      Ima toga jos, na zalost, ali je lakse da se ovde mlati prazna slama umesto da se radi posao za koji se od gradjana dobija plata… cudo, cudo… ni obraza, ni casti…

  3. Poštovani Milojko,
    Divlje deponije se uklanjaju po nalogu nadležnog organa,
    krpljenje rupa je privremeno jer je u toku presvlačenje saobraćajnica,
    groblje nije uraslo,jedan čovek ga ipak održava u solidnom stanju ,doduše nije kao Novo groblje u Nišu ali je bolje od svih grobalja u okolini Niša,
    voda za piće je ispravna te slobodno možete da podnesete krivičnu prijavu,
    brzina rešavanja kvarova zavisi od mnogo faktora počev od broja izvršilaca (dva vodoinstalatera) kvaliteta materijala koji se ugrađuje koji dolazi iz javnih nabavki,slobodne mehanizacije pošto postojeća po nalogu i željama mesnih zajednica je više angažovana van Svrljiga, a i zbog toga što se ne vrši rekonstrukcija vodovodne ulične mreže već tri godine uzastopce a to zavisi od Opštinskih organa. Sigurno i mi utičemo na sve ovo,ali sa gluvima i slepima se vrlo teško dogovara.Ja ne umem da zašiljim kolac kako kažete,ali za razliku od svih Vas u mom okruženju vidim više godina unapred posledice ovakvog načina poslovanja kako nadležnih opštinskih organa tako i komunalnog preduzeća,ali nažalost ne mogu ništa da promenim.

    1. Najlakše je uvek naći izgovor i opravdanje…brigo moja pređi na drugoga.
      Ako ste toliko sposobni, vidite više i dalje od svih, zašto svoje znanje ne usmerite ka evropskim intitucijama, da njima pišete i tražite pomoć, ako od ovih naših nema vajde. U izgradnji tog vodovoda od azbestnih toksičnih cevi ste i sami učestvovali, pokušajte da nešto ispravite, da nešto pozitivno uradite svojim angažovanjem, a ne da se to svodi na komšijsko malograđansko olajavanje ovoga ili onoga!!!!
      Angažujte tv ekipu i uz njihovu pratnju odite koliko sutra da obiđete grobove svojih predaka. Da se lično uverite, naravno da to dokumentujete i da pokažete to besprekorno održavanje svrljiškog groblja!!!!
      Svako od nas može da promeni dosta toga, ali je izgleda lakše pljuvati i nipodaštavati sve.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

Bravo

Košarkaški klub Svrljig obezbedio ulazak u viši rang takmičenja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano