Search
Close this search box.
Broj pregleda

Mladi podržavaju politiku Ujedinjene seljačke stranke

Podeli sa prijateljima:

Mladi iz Ujedinjene seljačke stranke za svog predsednika izabrali su Marka Petrovića, a za njegovog zamenika Nikolu Petrovića.

Forum mladih Ujedinjene seljačke stranke Opštinskog odbora u Svrljigu, foto: M.M.
Forum mladih Ujedinjene seljačke stranke Opštinskog odbora u Svrljigu, foto: M.M.

Veliki broj mladih Svrljižana, oko 250 mladih članova Ujedinjene seljačke stranke prisustvovalo je Konveciji, odnosno izbornoj skupštini Foruma mladih koja je održana juče u velikoj sali Centra za turizam, kulturu i sport.

Predsednik Foruma mladih Ujedinjene seljačke stranke Marko Petrvoić, foto: A.K.
Predsednik Foruma mladih Ujedinjene seljačke stranke Marko Petrvoić, foto: A.K.

Tom prilikom za predsednika Ujedinjene seljačke stranke Foruma mladih izabran je Marko Petrović, student fakulteta za ekologiju i zaštite životne sredine, dok je za njegovog zamenika izabran Nikola Petrović, profesor fizičkog vaspitanja.

Na ovom skupu izabrani su i ostali organi stranke Foruma mladih.

Novoizabrani predsednik Marko Petrović obraćajući se prisutnima rekao je da će Forum mladih imati mnoge zadatke koji će direktno uticati na poboljšanje položaja mladih u Svrljigu. Forum će se baviti mnogim temama, od zaštite životne sredine i ekologije, do unapređenja sporta, obrazovanja, promocije zdravog života, borbe protiv bolesti zavisnosti, pomoći starijim licima, kao i pitanjima upošljavanja mladih ljudi u Svrljigu.

Obraćanje Nikole Petrovića na Konvenciji Foruma mladih, foto: M.M.
Obraćanje Nikole Petrovića na Konvenciji Foruma mladih, foto: M.M.

Nikola Petrović je istakao da će Ujedinjena seljačka stranka i mladi raditi u službi svih mladih u Svrljigu. Akcenat će biti stavljen na razvoj sporta, zdravog života i razvoja Svrljiga u svim pravcima.

Potpredsednik OO USS Svrljig Borislav Milenković, foto: M.M.
Potpredsednik OO USS Svrljig Borislav Milenković, foto: M.M.

Svrljiškoj omladini u ime Opštinskog odbora obratio se i Borislav Milenković potpredsednik stranke u Svrljigu. On je govorio o značaju razvoja Svrljiga i budućim idejama Ujedinjene seljačke stranke koje će se sprovoditi u delo.

Prisutnima su se obratili i predsednica Opštinskog odbora i opštine Svrljig Jelena Trifunović, koja je podržala politiku mladih na nivou lokala, kao i član IO USS i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković koji je najavio veću saradnju sa mladima u daljem periodu, kako u gradu, tako i na seoskom području.

Za članove Foruma izabrani su Ivana Živković, Dejana Dikić, Branislava Milenković, Marko Jovanović, Nemanja Stojanović, Andrijana Todorović, Milan Jovanović,

Podrška mladima, predsednik USS Milija Miletić, foto: M.M.
Podrška mladima, predsednik USS Milija Miletić, foto: M.M.

Mladima se na kraju Konvencije obratio i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, jedini narodni poslanik u Skupštini Srbije koji zastupa ovu stranku, rekavši da USS nastavlja sa ostvarenjem svog cilja – približavanju uslova života ljudima na selu i u gradskom području, sa akcentom na mlade.

10 Komentara

  1. Sirina pozadine narodnog poslanika je izgleda neizmerna čim ima mesta za sve mlade nezaposlene svrljižane. A o Šotanima šta reći

  2. Ovaj Nikola Petrovic Pike /Soce/ kako vec hocete, je toliko umeisljen da nemam reci za njega…do pre godinu dve je za Miliju Miletica govorio sve najgore, pljuvao ga svuda gde je stigao kad su ga izbacili iz skole…od kako je ponovo vracen samo mu nogice vire , znate vec odakle. U mom prisustvu je pljuvao Miletica…Toliko o tome Milija sa kakvim se ti ponosis i dajes im posao..

  3. Свака част онима који су оборили главе да их камера не сними… значи да имају још мало људскости у себи и осећају стид што су део УСС-а. Ничија није горела до зоре… 🙂

  4. Ne podržavaju mladi politiku USS ( ma šta to bilo), nego se jadni nadaju da se zaposle negde i da mogu koliko-toliko da zarade neku crkavicu!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano