Broj pregleda

U Beogradu dobacivali Miletiću da je seljak dok je razgovarao telefonom! (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke, 8. juna govorio je u Skupštini Srbije o razvoju poljoprivrede i jugoistoka Srbije, te naglasio da država mora pomoći selima i seljacima. Međutim, poslanik je iskoristio vreme i govorio o problemu koji ga je zadesio dok je išao prema Skupštini.

MILETIC

Kad sam krenuo prema Skupštini razgovarao sam telefonom, normalno svrljiškim naglaskom, a onda su mi neki ljudi dobacivali na ulici rečima ”evo ga seljak”, ”seljačina” i sl. rekao je Miletić i dodao da je seljak čovek koga trebamo da poštujemo svi, čovek koji je hranio zemlju i  branio našu Srbiju, zaključio je Miletić.

https://www.youtube.com/watch?v=NamyYCYdS8Y&feature=youtu.be

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić kaže da se ne stidi svog naglaska i ne želi da ga menja i da se predstavlja lažno.

Ja sam to što jesam. Dolazim sa juga Srbije, zastupam ljude koji ovde žive, podržavam selo i seljake, volim poljoprivredu. Sarađujem i sa gospodom, bez obzira što sam za pojedine ja seljak, kaže Miletić.

8 Komentara

  1. Mogu da nam pljunu pod prozor nisu nam ni do kolena. Beogradjani vi ste pokondirene tikve i zao mi je sto smo u istoj drzavi. Mileticu podrska.

  2. Svako,da bilo ko se nadje na nekoj politićkoj funkciji treba u sebi imati nekog autoriteta,kako u ponašanju tako i u govoru,medjutim NEKO ama baš ič od svega toga.