Marković o aktuelnim problemima povodom uništavanja mobilijara u parku

Broj pregleda

Povodom nemilih događaja u gradskom parku – lomljenja mobilijara i sadržaja za decu, oglasio se i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković, zadužen za pitanja mladih na teritoriji svrljiške opštine. 

Pomoćnik Marković na otvaranju turnira, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Pomoćnik Marković na otvaranju turnira, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Marković ističe za portal “Svrljiške novine“ da je ceo slučaj prijavljen nadležnim organima, te da će počinioci biti uskoro identifikovani.

Ne postoji opravdanje za ovakav čin. Park pre svega treba biti jedno mirno mesto, gde roditelji mogu da izvedu svoju decu da se igraju, uživaju u zelenilu i sadržaju koji je nedavno postavljen. Verujem da se slažete da je gradski park zajedničko mesto svih Svrljižana, shodno tome moramo svi i odgovorno da se ponašamo, zaključio je Marković i dodao da su svi naredni napori da se park preuredi uzaludni ukoliko se nastavi sa ovakvim ponašanjem omladinaca.

Pročitajte i

2 Komentar

  • Dobro da se neko javno oglasio i zvanicno osudio ovaj akt vandalizma. Svakog dana sam sa detetom u parku i ne mogu da shvatim da smo toliko nevaspitani i da uzivimo u lomljenju a ne u stvaranju.

    9
    1
  • Jedini dosledan u svom poslu do kraja. Bruka svih nas je kako nam se omladina ponaša.

    6
    2

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *