Broj pregleda

POZIV NADLEŽNIMA DA REAGUJU: LOMI KANTE U CENTRU SVRLJIGA PRED KAMERAMA (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Jutros oko 3,50 časova za sada nepoznati mladić iz betona je isčupao kantu za smeće koja je bila postavljena na trotoaru u Hadžićevoj ulici. Na svu sreću kamere su snimile ovog vandala. 

LOMI KANTE

Kamere kod prodavnice ”3D” snimile su ovog mladića oko 3,50h kako nasilnički lomi kantu za smeće, a kamere u centru mogle su direktno da snime počinioca.

Građani Svrljiga zgroženi su ovakvim činom, a mnogi kažu da se slične stvari uveče dešavaju u gradskom parku, te da mora da se povede više računa.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/976539042471051/

Neka policija odradi svoj posao sada, neka kazne počinioca a vi objavite ko je to učinio. Kad ga jednom ”udare” po džepu, neće više niko ovako da se ponaša, kaže Z.T. za portal ”Svrljiške novine”.

Inače, iskreno se nadamo da će nadležni počinioca što pre pronaći i sankcionisati ga za ovo nedelo.

6 Komentara

    1. Razvojni put jednog idiota, na nagovor neiživljenih i polupismenih ukućana kao dete baca petarde, malo odraste naliva se alkoholom i lomi sve što stigne, oženi se i lupa suprugu jer opet mora da bude glavni, na kraju svoje dete vaspitava da baca petarde, ismeva i teroriše slabije, lomi, krade… i tako redom… a društvo totalno u fazonu opravdavanja idiotskog ponašanja… zato smo tu gde jesmo, zasluženo!!!!!

Povezano