Search
Close this search box.
Broj pregleda

Igor Davidović izabran za predsednika Skupštine opštine Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Na 19. sednici Skupštine opštine Svrljig, nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Skupštine Nebojše Antonijevića, skupštinska većina je za novog predsednika izabrala Igora Davidovića, predsednika Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke.

Predsednik Skupštine opštine Svrljig Igor Davidović
Predsednik Skupštine opštine Svrljig Igor Davidović

Na početku Skupštine, pre usvajanja zapisnika, Nebojša Antonijević izašao je za govornicom i podneo ostavku, kako on kaže, iz ličnih razloga, da bi u nastavku zasedanja sednicom predsedavao njegov zamenik Goran Jeremijić.

Vredno je istaći da je Nebojša Antonijević funkciju predsednika SO Svrljig obavljao od 2014. godine do danas.

Novi predsednik Skupštine bio je dugogodišnji direktor Javnog komunalno stambenog preduzeća ”Svrljig”, obavljao je i funkciju Opštinskog većnika i bio imenovan za pomoćnika predsednika Opštine Svrljig.

Njegovu kandidaturu  podržalo je 22 od ukupno prisutnih 25 odbornika. 

Kratka biografija:

Igor Davidović rođen je 1977.godine u Nišu. Osnovnu školu završio u Svrljigu, srednje obrazovanje ekonomski tehničar stekao u Nišu. Završio Višu Ekonomsku školu u Leskovcu i Fakultet za poslovno industrijski menadžment u Beogradu. Iza sebe ima veliko radno iskustvo u društvenom, privatnom i javnom sektoru. Radio na poslovima komercijaliste, knjigovodstvenim i administrativnim poslovima i u nekoliko navrata obavljao je direktorske funkcije od kojih se najduže zadržao na mestu direktora Javnog komunalnog stambenog preduzeća ”Svrljig” Svrljig sedam i po godina, gde je postigao zavidne rezultate i uspešno rukovodio kolektivom koji upošljava skoro 50 ljudi. U proteklom periodu obavljao je i funkciju Opštinskog većnika Opštine Svrljig, a bio je i imenovan za pomoćnika predsednika Opštine Svrljig.
Predsednik je Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu i odbornik u trenutnom sazviju SO Svrljig. Živi u Svrljigu, oženjen otac dva deteta.


 DAVIDOVIĆ: Ja ne planiram da idem iz Svrljiga, a i moja deca će živeti ovde! 

U narednom periodu zalagaću se za razvoj naše opštine u interesu svih građana. Plan je da rad Skupštine podignem na viši nivo, a u realizaciju ću krenuti već od sledeće nedelje. Očekujem podršku odbornika u radu, jer svi moramo raditi u interesu svih građana ove opštine, poručio je Davidović i dodao da mu je namera da ostanem u ovom mestu, a planira da i njegova deca ostanu da žive ovde.

To mi je motiv da se svim srcem borim za opstanak našeg mesta jer mislim da smo zbog toga ovde i to je moj prvenstveni zadatak, rekao je Davidović.

9 Komentara

  1. Znali smo to onog trenutka ka je smenjen u jksp samo ne znamo sto su ovoliko cekali … A znamo da ce on biti i glavni kandidat za predsednika opstine cim Jelena nadje sebi bolje mesto … Bravo za Svrljig !!!

  2. Ovaj čovek je neuništiv… Praživeo je udar mafije. Uskoro postaje Predsednik Opštine ili Narodni poslanik ! Našu firmu je izdigo iz pepela.

  3. Dugo smo čekali ovaj trenutak, vreme je da Milija prepusti stranku mladjem i vispremnijem čoveku kakav je Igor Davidović sa neverovatnom energijom i njegovom iskusnom tati… Stiglo je vreme za promene unutar USS, Milija i Jelena dosta je bilo, a to vam je reko i Radoš mazalo odavno…

    1. Živeo Davidović Igor!!!… Živela porodica Davidović!!!
      Da Igor zameni Miliju na mestu poslanika a njegov tata Jelenu na mestu predsednika opštine.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano