Search
Close this search box.
Broj pregleda

SNAŽAN I KAO OD STENE ODVALJEN: SRBIN OBEZBEĐUJE SNUP DOGA!

Podeli sa prijateljima:

Svetske zvezde definitivno brinu za svoju bezbednost i mnoge od njih angažovale su svoje lične čuvare da im čuvaju leđa. Najpopularnijeg repera na svetu Snup Doga obezbeđivao je upravo SRBIN.

Snup Dog i Miloš Mitić
Snup Dog i Miloš Mitić

Većina telohranitelja koji rade za estradne zvezde ne žele da se slikaju ili govore za novine i internet portale jer je njihov posao da budu u senci, međutim, danas pravimo izuzetak jer je jedan od najpoznatijih i najčešće angažovanih „čuvara“ u Francuskoj popularnih ličnosti – niški telohranitelj – rodom iz Svrljiga Miloš Mitić.

Snup Dog i Miloš Mitić
Snup Dog i Miloš Mitić

Mlad, jak, i kao od stene odvaljen, Nišlija Miloš Mitić je obezbeđivao najpoznatijeg repera na svetu Snup Doga. Ovaj snažan Srbin je obezbeđivao i mnoge druge javne ličnosti poput Boba Sinklera, Dejvida Gete, Fifti Senta (50 Cent), arapskog princa Valid bin Talal bin al Sauda, Eve Banahamaou vlasnice najpoznatijeg ženskog modnog lista u Francuskoj i mnoge druge.

Dejvid Geta i Miloš Mitić
Dejvid Geta i Miloš Mitić

Pored toga što obezbeđuje mnoge poznate ličnosti, Mitić je angažovan i na obezbeđivanju veoma skupocenih Mesikinih dijamanata koji su najtraženiji i najskuplji na svetu, saznaje naš izvor.

NIŠLIJA OBEZBEĐIVAO BOGATU ITALIJANKU!!!

Mitić pored Bianke Aldijentro
Mitić pored Bianke Aldijentro

Bianca Aldijentro, ćerka vrlo uticajnog i poznatog italijanskog biznismena koji se bavi izvozom robe na EU tržište bila je pod zaštitom ovog snažnog SRBINA iz Niša, saznaje naš izvor.

Ogroman i snažan, Mitić Miloš, foto: Privatna arhiva
Ogroman i snažan, Mitić Miloš, foto: Privatna arhiva

Mitić je Adijentru obezbeđivao dok je boravila u Parizu.

mesika

Miloš Mitić u Francuskoj obezbeđuje i najskuplje dijamante na svetu u jednoj od najpoznatijih prodavnica nakita pod nazivom ,,Messika” koja se nalazi u Parizu.

NA KORZICI OBEZBEĐUJE BIZNISMENE

Milos Mitic

Mitić od  2014. godine radi na ličnom obezbeđenju jednog od najpoznatijih biznismena na Korzici čije je ime poznato redakciji, a saradnju sa njim ostvario je preko svojih prijatelja koji se bave istim poslom.

Mitić je veliki SRBIN i pravoslavac, voli svoju zemlju i svoje ljude, ali ne planira da se vrati u Srbiju zbog prevelikog angažovanja u inostranstvu. Inače, on je pored svog profesionalnog zvanja ujedno i porodičan čovek – oženjen, otac jednog deteta.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano