Broj pregleda

USS OBELEŽILA 8. MART: Poklon svakoj ženi

Ujedinjena seljačka stranka tradicionalno organizovala je podelu poklona članicama i simpatizerima lepšeg pola u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig.

IMG 4264 e1520593232197

Više od 300 žena prisustvovalo je jučerašnjem – prigodnom programu koji je održan od strane Ujedinjene seljačke stranke.

Filip Savić svira u granjku – Video by Svrljiška TV

Svrljižanin Filip Savić svira u granjku – Video by Svrljiška TV

Posted by Svrljiške novine on петак 9. март 2018.

Prisutnima se obratio predsednik Milija Miletić koji je istakao da se USS brine za sve segmente društva, te dodao da je veliki akcenat i pažnja usmerena na žene na selu i na gradskom području.

IMG 4265 e1520593822384

Drage dame, želim vam srećan 8. mart – Dan žena i neka vam svaki sledeći dan bude ovakav, poručio je predsednik USS Milija Miletić.

Inače, za vreme trajanja zabavnog programa koji je bio namenjen damama na bini su se smenjivali igrači i pevači, kao i predstavnici pojedinih kulturno-umetničkih društava.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

 • Gazda se ujutro pocese po i pomisli koju reklamu za mene danas. Dodje u svoju radnju. Radnici kazu daj da sakupimo nase zenice pa one imaju 8.mart. I ima da porastem kod mastermajnda. UPS Bor administrativna greska.

  16
  7
 • Ovaj vise ne treba ni da se komentarise.Svima se popeo na k…. a sa mog nikad nije ni siso!Otiso ovaj svet u k…. kad ovakvi vladaju.

  17
  8
 • Jedino se USS seti da zene postoje, od ovih drugih smo dobile nulu. Zato vas i podrzavam.

  6
  11

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *