Broj pregleda

Šleper blokirao državni put Zaječar-Niš kod Svrljiga

Jutros oko 9 časova na državnom putu Zaječar-Niš, kod benzinske stanice ”NIS petrol” u Svrljigu šleper je blokirao saobraćajnicu. 

3AA62543 3817 4A51 96B4 BB067793EDF6 e1519979365626

Naime, kako smo nezvanično saznali, šleperu je nestalo gorivo pa se preprečio odmah ispred benzinske stanice gde je blokirao saobraćaj.

Vozač kamiona je usmeravao kolonu vozila da ga zaobiđe i prođe kroz benzinsku stanicu kako bi nastavila put Krajine ili za Niš.

Inače, preprečavanjem ovog kamiona onemogućeno je i dalje čišćenje državnog puta od snega, jer je čistilica za zimsko održavanje puteva ostala sa druge strane, kod zgrade opštine.


IZGRADNJA MOSTA ALTERNATIVA

Ove godine počinje izgradnja mosta na reci Svrljiški Timok, kod Elektrodistribucije, a kako je narodni poslanik Milija Miletić ranije najavljivao, ovo bi mogla da bude prava alternativa kada je u pitanju odvijanje saobraćaja kroz uži centar grada. On je tada poručio da bi gradnja novog mosta mogla znatno da rastereti stari most i Hadižićevu ulicu – odnosno državni put Niš-Zaječar koji prolazi kroz Svrljig.

Konkretno, sada bi sva vozila bila preusmerena kroz Omladinsku ulicu i saobraćaj bi se odvijao u najboljem redu i  bez problema.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Hadziceva ulica se prostire od centra grada do izlaza ka selima Nisevac i Merdzelat. Jos jedno obecanje mosta, sta je sa onim kod pijace koji se gradi od pocetka 21. veka?

  • Ako narodni poslanik nije dao izjavu povodom ovoga to se smatra da se ovo nije ni desilo.Tako da je sve funcionisalo u najboljem redu i bez ikakvog zastoja kao i sto sve funcionise u Svrljigu

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *