Search
Close this search box.
Broj pregleda

Održan drugi sajam ”Dani Svrljiga u Beogradu”

Podeli sa prijateljima:

U petak, 23. februara, održan je drugi sajam pod nazivom ”Dani Svrljiga u Beogradu” u organizaciji Opštine Svrljig. 

Dani Svrljiga u Beogradu 2018

Drugi sajam ”Dani Svrljiga u Beogradu” održan je u hotelu Slavija, a priliku da se predstave Beograđanima i gostima iz drugih zemalja imali su privrednici, poljoprivrednici, udruženja i pojedinci.

Dani Svrljiga u Beogradu 2018 1

Sajmu je prethodila panel disuskija ”Promocija investicionih potencijala” u Privrednoj komori Srbije kojoj su prisustvovali i predstavnici resornih ministarstava i nadležnih institucija iz Beograda.

Komora Srbije 1 Privredna komora Srbije

Na panelu je predstavljen i kratkometražni film promocije opštine Svrljig koji su izradili predstavnici Centra za turizam, kulturu i sport.

Otvarajući drugi Sajam narodni poslanik Milija Miletić rekao je da opština Svrljig želi da na što efikasniji način pomogne svima koji se bave ovim i sličnim delatnostima u predstavljanju svojih proizvodnih asortimana, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. On ističe da je opštini Svrljig ideja da napravi što bolji poslovni ambijent i da učestvuje u razvoju svih aspekata lokalne privrede.

J001Prisutne privrednike, predstavnike ministarstava i drugih institucija pozdravila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, rekavši da opština ulaže velike napore na poljima privrede i poljoprivrede. Ona je poručila da očekuje da će opština Svrljig biti još više sagledana od strane države u narednom periodu.

Sajmu su pored ostalih prisustvovali i državni sekretar u Ministarstvu poljioprivrede Velimir Stanojević, narodni poslanik Dragomir Karić, predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić, Goran Karadžić – direktor SP Ressort. Doo, i mnogi drugi predstavnici opština, zadruga.

Jedan komentar

  1. Odlicno. Predstava za ovaj lud narod. Sala vidim poluprazna na ovom ”panelu”, a i ovi koji su tu su zaista veoma napredni privrednici. Sa druge strane balavci koji su lepili plakate za seljacku stranku. U kom svojstvu je Igor Davidovic prisustvovao?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano