Ujedinjena seljačka stranka obeležila značajnu godišnjicu

Ukupan broj pregleda:

Ujedinjena seljačka stranka proslavila je svoj 18 rođendan svečanom Konvecijom koja je održana danas u Nišu u Narodnom pozorištu. 

Veliki skup na Konvenciji Ujedinjene seljačke stranke, foto: M.S. Niške novine
Veliki skup na Konvenciji Ujedinjene seljačke stranke, foto: M.M. Svrljiške novine

Sala Narodnog pozorišta nije bila dovoljno velika da primi sve članove, simpatizere i prijatelje Ujedinjene seljačke stranke, pa je veliki broj ljudi ostao ispred glavnog ulaz.

Pre svečanog dela, održano je Predsedništvo stranke na kome su doneti zaključci o daljem delovanju ove političke stranke koja zastupa isključivo interese sela, seljaka, radnika i omladine.

Predsednik USS Milija Miletić, foto: M.D. Svrljiške novine
Predsednik USS Milija Miletić, foto: M.D. Svrljiške novine

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić poručio je da će USS nastaviti da se zalaže za bolji život na selu i u malim opštinama i gradovima poput Svrljiga, Knjaževca, Bele Palanke i sl.

Miletić je ovom prilikom potvrdio višegodišnju saradnju sa Srpskom naprednom strankom na čijem čelu je Aleksandar Vučićpredsednik Republike Srbije, rekavši da je Ujedinjena seljačka stranka uvažena i prepoznata kao pravi politički partner najveće stranke u Srbiji – Srpske napredne stranke.

Skupu su se pored domaćina obratili i gosti, najpre Vjerica Radeta ispred Srpske radikalne stranke koja je tom prilikom prenela pozdrave predsednika SRS Vojislava Šešelja. Ona je poručila da će na lokalnim izborima u Boru, koji su zakazani u martu, SRS i USS ići zajedno kao koalicioni partneri, što predstavlja početak jedne dobre saradnje.

Vjerica Radeta (SRS), foto: M.D. Svrljiške novine
Vjerica Radeta (SRS), foto: M.D. Svrljiške novine1

Pored Vjerice Radete, govorili su i Dragan Stevanović iz Srpske napredne stranke, Saša Dujović iz Pokreta veterana Srbije, Rade Rajković iz Pokreta socijalista – predsednik Skupštine Grada Niša, kao i Milan Mitrović predsednik političkog saveta Ujedinjene seljačke stranke.

7 Responses

  1. Udružili se „seljaci“ i radikali… haha, pa Vjerica Radeta javno, na televiziji, kune svoje političke protivnike, a dobra vam je za koaliciju u Boru…

    14
    7
  2. Srećno punoletstvo stranke i veliko poštovanje za gospodina Miletića, realno dostigao je nešto što svi ostali političari iz Svrljiga ne mogu ni da sanjaju – napravio je ozbiljan aparat koji deluje i daje rezultate koje svi vide. Samo napred

    7
    18

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *