SSŠ “Dušan Trivunac Dragoš“ obeležio školsku slavu Sv. Savu

Broj pregleda

Učenici i nastavno osoblje, kao i mnogobrojni gosti, prisustvovali su danas slavskom sečenju kolača na obeležavanju Sv. Save, slave svih prosvetara.

Slava Sv. Sava, obeležavanje u Srednjoj školi u Svrljigu, foto: M.M. / Svrljiške novine
Slava Sv. Sava, obeležavanje u Srednjoj školi u Svrljigu, foto: M.M. / Svrljiške novine

Ovogodišnji kolačari bili su Siniša i Dušica Arsić, a kolač za narednu godinu preuzeli su Vlada i Miljana Blagojević.

Prisutnima se u ime škole obratila direktorka Lela Mitić. Ona je čestitala školsku slavu svim učenicima, nastavnicima i profesorima, kao i gostima iz drugih škola, lokalne samuprave opštine Svrljig i drugih javnih preduzeća i ustanova.

Učenici izvode predstavu, foto: M.M. / Svrljiške novine
Učenici izvode predstavu, foto: M.M. / Svrljiške novine

Narodni poslanik Milija Miletić je tom prilikom poručio da će Opština nastaviti da ulaže napore da sačuva postojeće i obezbedi nove obrazovne profile, rekavši da se radi i na uvođenju dualnog obrazovanja, što bi bilo od velikog značaja za unapređenje školstva u svrljiškom kraju.

U nastavku svečanog programa, učenici – članovi dramske sekcije su izveli predstavu “Ordinacija“ kojom su zadivili sve prisutne goste, a koja će biti ponovo izvedena sledeće subote u Centru za turizam, kulturu i sport Svrljig sa početkom u 19h.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *