Završena izgradnja puta do Grbavča

Broj pregleda

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković juče je obišao novoizgrađeni put do Grbavča i započete radove na propisnom obeležavanju saobraćajnice.

put grbavce 2 e1509705330298

Marković ističe da je ova saobraćajnica od izuzetnog infrastrukturnog značaja za opštinu Svrljig, jer je to jedini alternativni pravac do Svrljiga u slučaju obustave saobraćaja na državnom putu Niš-Zaječar koji prolazi kroz Svrljig.

PROČITAJTE JOŠ: Počelo asfaltiranje puta do Grbavča!

Inače, trenutno se radi na obeležavanju saobraćajnice, a po rečima narodnogo poslanika Milije Miletića, potrebno je izvršiti postavljanje saobraćajnih znakova, u uređenje kanala, šiblja i grmlja pored puta.

Pročitajte i

Izgradnja puta do Ribara, foto: M. Miladinović

Rekonstruisan put Svrljig – Ribare

Do sela Ribare izgrađen je put u dužini od nekoliko kilometara, koji spaja selo sa državnim putem Svrljig-Kalna-Stara planina.  Izgradnju puta obišli su danas narodni

3 Komentar

 • Prvo Milija , pa Miroslav, pa će Igor, pa Jelena, pa će se slikaju celu godinu sa jedan put, agde su fabrike, nova radna mesta itd… Uvatili ste se za put do Grbavče i do Staru planinu i samo to vrtite, ne jede narod put nego uradite nešto za Svrljig…

  5
  7
 • Još čekamo oni Palestinci što će otvaraju firme po Svrljig, a ko zna možda stignu i Singapurćani…

  3
  5
 • Hteo je i spagu da napravi . Ostala bi mu mozda muda belami

  3
  2

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *