Broj pregleda

Narodni poslanik Miletić u poseti Albaniji!

Narodni poslanik Milija Miletić danas je u radnoj poseti Albaniji razgovarao sa ambasadorom Republike Srbije u toj zemlji Miroljubom Zarićem.

Miletić sa ambasadorom Srbije u Albaniji, foto: M.M.
Miletić sa ambasadorom Srbije u Albaniji, foto: M.M.

Narodni poslanik Milija Miletić u svojstvu šefa delegacije Narodne Skupštine Republike Srbije ispred PABSECA, razgovarao je sa ambasadorom Srbije u Albaniji Miroljubom Zarićem o sutrašnjoj sednici PABESCA koja će biti održana u Tirani u zgradi Skupštine Albanije.

Miletić u Albaniji predvodi skupštinski Odbor za pitanja ekonomije, trgovine, tehnologije i životne sredine

Sa Ambasadorom Zarićem sam razgovarao o statusu naših Srba u Albaniji, o njihovom položaju i životu u komšijskoh zemlji. Srbija je uspostavila izuzetno dobre odnose sa Albanijom imajući u vidu da je u Nišu u proteklom periodu održana značajna sednica dveju Vlada, poručio je Miletić za portal ”Svrljiške novine”.

PROČITAJTE JOŠ: Miletić razgovarao sa Vučićem o razvoju Svrljiga!

Miletić sa ambasadorom Srbije u Albaniji, foto: M.M.
Miletić sa ambasadorom Srbije u Albaniji, foto: M.M.

PROČITAJTE JOŠ: Miletić dao podršku Srpskoj listi na Kosovo!

Inače, po rečima Miletića u prethodnom periodu Albaniju su posetili predsednik Srbije Aleksandar Vučić kako bi razgovarao sa predstavnicima udruženja Srba u Albaniji, a potom je Tiranu posetila predsednica Skupštine Srbije Maja Gojović, premijerka Ana Brnabić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, što je znak da je zajednička želja a se uspostave znatno bolji odnosi sa svim zemljama u okuženju, pa i sa Albanijom, jer je to najbolje za sav narod.

Sednica PABSECA će biti održana sutra u Tirani.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

4 Komentara

 • Ekonomija je nesumnjivo važna oblast, ali ekonomiju pokreću i guraju mladi i srećni ljudi. Sreću pokreće i gura ljubav. Dakle krajnje racionalna i prva tačka sutrašnje debate gospodina Milije Miletića bi trebala da bube: Kako stvoriti prekogranične olakšice da naše neženje brže i lakše dovode devojke iz Albanije u Srbiju!!!

  11
  5
  • Ne jedi govna ! Zavrsio si jedva ,puta dva ,fizicku k. Lazi kao sto ti kazu i ne seri seljacino !

   10
   5
  • I jednog brdjanina da dovedu za……

 • Batali da rešavaš svetska goruća pitanja.Otvori ti ovde neko preduzeće,pocrkasmo od sirotinje.Neće Albanci da dodju ovde i da zaposle više od 3 h ljudi na birou!

  5
  2

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *