Broj pregleda

Svrljiški sportski tereni uskoro u novom ruhu

Prethodnih dana pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković obišao je sportska igrališta na teritoriji opštine kako bi se uverio u kakvom se stanju nalaze, a sve u cilju uređenja i sanaciju oštećenih košarkaških tabli, golova i sl.

Marković obišao sportske terene u Svrljigu, foto: M. Miladinović
Marković obišao sportske terene u Svrljigu, foto: M. Miladinović

Uglavnom, na sportskim igralištima nedostaju table za košarku, uništene su ili istrulele, pa su samim tim takva igrališta stavljena van funkcije.

Kako bi smo opet omogućili deci i omladini da koriste sportska igrališta, koševe, golove i sl. i da svoje slobodno vreme provode baveći se sportskim aktivnostima, krenuli smo u proces zamene i popravke tabli, golova i uređenju sportskih terena u Svrljigu i na seoskom području, rekao je Miroslav Marković.

Prilikom obilaska sačinjena je lista prioriteta i već se radi na pronalaženju adekvatnog rešenja za osposobljavanje svih igrališta u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Jedino u prvomajskoj kod stanbenih zgrada nema uredjenog terena za rekreaciju dece.Najmanje sredstava je potrebno da se tu nesto uradi jer vec postoji betonski plato koji bi samo mogao da se presvuce asfaltom i da se postave neki mobilijari poput onih na poligonu ili ti pastiristu.U okolnim zgradama ima sigurno preko 200 deteta i mislim da za tu decu treba nesto da se uradi kako bi imali gde da se druze i igraju a da pritom budu blizu kuce a ujedno i bezbedni.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *