Za oteljene neumatičene krave podsticaj 5000 dinara! Pomoć oko slanja zahteva u prostorijama USS

Broj pregleda

Ujedinjena seljačka stranka obaveštava nosioce komercijalnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstva, da mogu da ostvare podsticaj za oteljene neumatičene krave u iznosu od 5000,00 dinara po grlu (za umatičena grla ostvaruje se podsticaj od 25000,00 dinara na osnovu zahteva matične službe i ukoliko poljoprivrednici podnesu zahtev za 5000 dinara izgubiće pravo na veći podsticaj).

Miletić obilazi poljoprivrednike, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Miletić obilazi stočare i poljoprivredna gazdinstva, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje podnosi se do 30. septembra tekuće godine, za krave oteljene u periodu od 1. Januara do 31. avgusta 2017. godine Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine – Upravi za agrarna plaćanja preko službe Trezora.

Obrazac zahteva i pomoć oko popunjavanja možete dobiti u prostorijama Ujedinjene seljačke stranke svakog radnog dana u vremenu od 9 do 15 časova.

Za popunjavanje zahteva pored podataka o gazdinstvu potrebno je posedovati i identifikacioni broj oteljenog grla-krave, datum teljenja i identifikacioni broj teleta (dobija se u veterinarskoj stanici).

Pročitajte i

Badnje jutro, foto: M.M.

USS: Srećan vam Badnji dan

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić čestitao je Badnje jutro i Badnji dan svim svojim sugrađanima. On je rano jutros doneo badnjak ispred prostorija USS

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *