Broj pregleda

U udesu voza i automobila na prekonoškom putu povređene dve osobe (FOTO+VIDEO)

Dve osobe su lakše povređene kada je na njihov automobil na pružnom prelazu na prekonoškom putu naleteo voz koji saobraća na liniji Zaječar – Niš.

Sudar voza i automobila, foto: D. Miladinović, Svrljiške novine
Sudar voza i automobila, foto: D. Miladinović, Svrljiške novine

Četrdsettrogodišnji vozač “opel astre” i žena koju je vozio su sa lakšim povredama prebačeni u svrljiški Dom zdravlja, odakle su upućeni na kontrolni pregled u niški Klinički centar.

Saobraćaj tokom uviđaja nije bio obustavljen, a iz policije kažu da se uzrok nezgode još utvrđuje.

Udes voza i automobila kod Svrljiga

Ekskluzivni snimak sudara voza i automobila na pružnom prelazu kod Prekonoge

Posted by Svrljiške novine on понедељак 28. август 2017.

Inače, na ovom pružnom prelazu nema zaštitnih branika.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • Obezbedite sve pružne prelaze svetlosnim i zvučnim signalima i očistite pružne prelaze i prema Niševcu od rastinja (trnja) jer nepostoji jasna vidljivost za vozače motornih vozila.Neko će da nastrada uskoro i na tom prelazu jer voz vidite kad izađete na prugu a onda ce sve biti kasno.

  • U PRAVU JE PREDHODNI SAGOVORNIK. ZATO MOLIMO SVE NADZORNE ORGANE I INSPEKCISKE SLUŽBE U OPŠTINI KAO I INSPEKCIJSKI NADZOR ZA SAOBRACAJ SRPSKE ŽELEZNICE DA INTERVENIŠU NA TA DVA PRELAZA PREKONOGA I NIŠEVAC I DA SE RASTINJE PORED PRUGE NA PRUŽNOM PRELAZA UKLONI NAJMANJE 100m I POSTAVE ZVUČNI I SVETLOSNI SIGNALI.

  • Trnje da posečete na pružni prelaz prema Niševac jer se ništa ne vidi, tek kad izdajem na prugu vidim voz. A nasip da se skine na tom prelazu prema Svrljigu jer dosta zaklanja i pravi smetnju nama vozačima.Za postavljanje signalizaciju manje više ali ovo Milijo mora da se odradi pod hitno, da naši ljudi ne ginu.

  • Kad smo vec kod pruge zamolio bih nadlezne da je anbrozija koja uveliko raste na prugi kroz nas malo lepi grad…uveliko sprema da izbaci svoje seme….bilo bi lepo da se to unisti na neki nacin,ili bar bi novinari mogli da naprave reportazu o tome i potrazimo neko resenje…..

  • Moram i ja da se uklucim u diskusiju
    vidim da je bio udes na prugu kod prekonogu (sa srecom bez velike povrede)i stim u vezi bih hteo da dodam neki komentar:prvo slazem se sa predhodnim komentarima u potpunosti ,ali bez obzira na sve navedeno treba svaki vozac da zna da voz ima prvenstvo,i da postujemo saobracajne propise kao prvo stop, sigurno nebi nikad doslo do ovakvih nezgoda. zao mi je sto se to desilo tako ali i isto hvala bogu svi su zivi i skoro zdravi.poznajem dobro prekonoski put jer sam i ja iz Prekonogu.Javljam se ovim putem da pozdravim moju bivsu suprugu koja je bila u kolima koja su naletela na voz.Ovim putem pozdravljam DJ.M.iz Prekonogu i zelim joj brzi oporavak i sve vas koji komentarisete o ovakvim slucajevima i slicnim da se ne ponove. Dika Prekonoga .

  • Na tom prelazu su bile teske nesrece u kojima su poginule tri osobe iz prekonogu.U ovom slucaju su ipak dobro prosli.ovim putem pozdravljam ucesnike u udesu gde je bila moja bivsa supruga. DJ.M. zivi u Fr.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *