Search
Close this search box.
Broj pregleda

Pojačane kontrole na terenu zbog nenamenske potrošnje pijaće vode

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je uputila apel svim građanima da vodu iz vodovoda ne koriste nenamenski – za zalivanje bašti, pranje dvorišta i slično, već samo za ličnu upotrebu i piće.

Predsednik Opstine Svrljig Jelena Trifunovic

Ona je poručila da će pojačana kontrola na teritoriji svrljiške opštine krenuti sa radom već sutra ujutru, a oni koji se ne pridržavaju propisanih mera štednje vode biće sankcionisani u okvirima pravilnika kada je na snazi štednja vode u danima velikih vrućina i suša.

6 Komentara

  1. Poštovana,samo da Vas obavestim da u 21.veku ne možete odredjivati ko i kako koristi vodu ukoliko uredno plaća račun,već je zadatak vodovoda da svima i u svakom trenutku obezbedi vodosnabdevanje…tokom zime ćete verovatno propisivati koliko ko sme da ima upaljenih sijalica zbog štednje struje…

    1. tako je, samo što to oni još ne znaju. Vodu svaki potrošač može da koristi kako god hoće, osim ako se ne proglasi zbog lošeg stanja sa vodosnabdevanjem vanredna situacija.

  2. Mene licno ne zanima ko je na vlasti , ali me jako zanima mnogo drugih svari koje uticu na kvalitet mog zivota . Jedna je i ova nastasica vode , pa bih ja pitao nadlezne dali se nesto radi po tom pitanju ili se samo apeluje na smanjenje potrosnje ,za koje mislim da je neopravdano jer svako ko hoce da plati moze i da koristi

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano