Search
Close this search box.
Broj pregleda

Pojačane kontrole na terenu zbog nenamenske potrošnje pijaće vode

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je uputila apel svim građanima da vodu iz vodovoda ne koriste nenamenski – za zalivanje bašti, pranje dvorišta i slično, već samo za ličnu upotrebu i piće.

Predsednik Opstine Svrljig Jelena Trifunovic

Ona je poručila da će pojačana kontrola na teritoriji svrljiške opštine krenuti sa radom već sutra ujutru, a oni koji se ne pridržavaju propisanih mera štednje vode biće sankcionisani u okvirima pravilnika kada je na snazi štednja vode u danima velikih vrućina i suša.

6 Komentara

  1. Poštovana,samo da Vas obavestim da u 21.veku ne možete odredjivati ko i kako koristi vodu ukoliko uredno plaća račun,već je zadatak vodovoda da svima i u svakom trenutku obezbedi vodosnabdevanje…tokom zime ćete verovatno propisivati koliko ko sme da ima upaljenih sijalica zbog štednje struje…

    1. tako je, samo što to oni još ne znaju. Vodu svaki potrošač može da koristi kako god hoće, osim ako se ne proglasi zbog lošeg stanja sa vodosnabdevanjem vanredna situacija.

  2. Mene licno ne zanima ko je na vlasti , ali me jako zanima mnogo drugih svari koje uticu na kvalitet mog zivota . Jedna je i ova nastasica vode , pa bih ja pitao nadlezne dali se nesto radi po tom pitanju ili se samo apeluje na smanjenje potrosnje ,za koje mislim da je neopravdano jer svako ko hoce da plati moze i da koristi

Izrada web sajtova

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano