Broj pregleda

Pojačane kontrole na terenu zbog nenamenske potrošnje pijaće vode

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je uputila apel svim građanima da vodu iz vodovoda ne koriste nenamenski – za zalivanje bašti, pranje dvorišta i slično, već samo za ličnu upotrebu i piće.

Predsednik Opstine Svrljig Jelena Trifunovic

Ona je poručila da će pojačana kontrola na teritoriji svrljiške opštine krenuti sa radom već sutra ujutru, a oni koji se ne pridržavaju propisanih mera štednje vode biće sankcionisani u okvirima pravilnika kada je na snazi štednja vode u danima velikih vrućina i suša.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • A treba da ima i dovoljno vode za bazen!!!!!!!!!!!

    • kakve veze sa vodovodom ima bazen koji se snabdeva iz sopstvenog bunara?

  • Poštovana,samo da Vas obavestim da u 21.veku ne možete odredjivati ko i kako koristi vodu ukoliko uredno plaća račun,već je zadatak vodovoda da svima i u svakom trenutku obezbedi vodosnabdevanje…tokom zime ćete verovatno propisivati koliko ko sme da ima upaljenih sijalica zbog štednje struje…

    • tako je, samo što to oni još ne znaju. Vodu svaki potrošač može da koristi kako god hoće, osim ako se ne proglasi zbog lošeg stanja sa vodosnabdevanjem vanredna situacija.

  • Mene licno ne zanima ko je na vlasti , ali me jako zanima mnogo drugih svari koje uticu na kvalitet mog zivota . Jedna je i ova nastasica vode , pa bih ja pitao nadlezne dali se nesto radi po tom pitanju ili se samo apeluje na smanjenje potrosnje ,za koje mislim da je neopravdano jer svako ko hoce da plati moze i da koristi

  • rekonstrukcija kompletnog vodovoda je jedino resenje,pa pitajte one za koje ste glasali,zasto to ne zeleda urade.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *