Turnir u malom fudbalu u Drajincu okupio ekipe iz Svrljiga i Niša

Broj pregleda

Peti turnir u malom fudbalu “Tri na tri“ koji se održava u selu Drajinac, nadomak Svrljiga, okupio je 19 ekipa koje se bore za nagradu od 50.000 dinara.

Turnir u Drajincu ''Tri na tri'', foto: M. Miladinović, Svrljiške novine
Turnir u Drajincu “Tri na tri“, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Ekipe iz Niša, Svrljiga i iz okolnih svrljiških sela nadmetaće se u fudbalu narednih sedam dana, a glavna nagrada za osvojeno prvo mesto je 50.000 dinara.

Tim povodom, u ponedeljak, 18. juna, turnir u organizaciji Udruženja mladi na selu Drajinac i pod pokroviteljstvom Opštine Svrljig otvorili su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Miletić je tom prilikom istakao da Opština nastavlja sa aktivnostima u gradu, ali i na seoskom području. On je poručio da je prioritet vratiti ljude selu i oživljavanje sela kroz mnoge aktivnosti – usmrene na sport, zabavu i rekreaciju.

Početni udaraz izveo je narodni poslanik Milija Miletić.

Pročitajte i

Mentović i Vukić, promocija u prostorijama kluba, foto: M.M.

FK ,,Svrljig“ promovisao novo pojačanje

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan Vukić novo je pojačanje Fudbalskog kluba ,,Svrljig“. Tim povodom, danas je predstavljen novi igrač u prostorijama kluba, a sa njim su se sastali

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.