Search
Close this search box.
Sport
Broj pregleda

Fudbaleri ŠF ”Aca Menta” među najboljima

Podeli sa prijateljima:

Danas je u sali SO Svrljig organizovan prijem fudbalera Škole fudbala “Aca Menta“ i uprave.

Miletic 1

Prijem su priredili pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić koji su okupljenim dečacima i rukovodstvu kluba na čelu sa trenerom Racom Mentovićem podelili prigodne poklone, kao mali znak pažnje da opština brine o najmlađima.

Aca Menta SF

ŠF “Aca Menta“ bila je uspešna na završnici FFA takmičenja za prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 gde su dečaci 2002. godište i mlađi osvojili drugo mesto u konkurenciji od 100 ekipa, dok su dečaci 2004. godište i mlađi osvojili treće mesto u konkurenciji od 70 ekipa.

SF ACA MENTA

Ovi dečaci se takmiče i u ligama Fudbalskog saveza Niša za mlađe cicibane, cicbane, petliće i pionire.

Čestitam vam na uspesima. Svrljig kao jedna od najsiromašnijih opština u Srbiji ostvaruje veoma pozitivne reuzltate na svim poljima i ovo što ste vi postigli za nas je veliki uspeh. Mi kao opština izdvajaćemo više za sport, konkretno za klubove koji u svojim redovima imaju veći broj dece, rekao je Miletić.

Inače, kapiteni obe ekipe, u znak zahvalnosti, uručili su narodnom poslaniku Miliji Miletiću srebrnu i bronzanu medalju koje su osvojili na takmičenjima u Grockoj i Obrenovcu.

4 Responses

  1. Ово што пише у задњем пасусу је страшно (ко жели да разуме). Докле иде безобразлук да деца своје прве спортске медаље морају да “поклоне” политичарима. А да их бар неко пита, ево ја ћу, ШТА ЋЕ МИЛЕТИЋУ ТЕ МЕДАЉЕ?

  2. covek voli tudja priznanja,imam i ja neke medalje iz raznih oblasti,od zlatnih do bronzanih,pa razmisljam da upotpunim kolekciju poslaniku

  3. voleo bih da ovaj izuzetno hrabri covek,koji se smelo predstavlja pseudonimom,pocne kukavicki kao ja da se predstavlja punim imenom.Posto verovatno covek oskudeva u informacijama,u tom slucaju bih mogao da mu licno pokazem i objasnim za sta sam sve dobijao priznanja. Ne verujem da je i malo obrazovan,pa se nadam da ne govori u ime neke od vladajucih partija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano