U ponedeljak 10. sednica SO Svrljig

Broj pregleda

U ponedeljak, 20. marta, biće održana deseta sednica Skupštine opštine Svrljig, a pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se 8 tačaka.

Opstina Svrljig

Odbornici će razmatrati i usvajakti predlog Rešenja o usvajanju izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Svrljig za period od 01.01.2016. do 13.12.2016. godine, predlog Rešenja o stavljanju van snage Rešenja o imenovanju Jelene Đorđević za v.d. direktora Centra za socijalni rad u Svrljigu, predlog Rešenja o imenovanju Jelene Đorđević za v.d. direktora Centra za socijalni rad, predlog Rešenja o usvajanju izveštaja o radu Centra za socijalni rad za 2016. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na program rada Centra za socijalni rad za 2017. godinu, predlog Rešenja o razrešenju v.d. direktora Centra za turizam, kulturu i sport, predlog Rešenja o imenovanju v.d. direktora Centra za turizam, kulturu i sport i Odbornička pitanja i odgovori.

Sednica počinje u 10 časova.

Pročitajte i

SO Svrljig, foto: M.M.

Održana deveta sednica SO Svrljig

Danas je održana radna sednica SO Svrljig na kojoj je bilo devet tačaka.  Na početku sednice zamenica predsednika SO Svrljig uvrstila je na dnevni red

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *