Search
Close this search box.
Broj pregleda

SNS i SPS: Pobeda Vučića za uspešnu i jaku Srbiju

Podeli sa prijateljima:

Sa zajedničkog predizbornog skupa podrške u Valjevu, član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović i predsednik SPS Ivica Dačić poručili su da je pobeda Aleksandra Vučića pobeda za modernu, uspešnu i jaku Srbiju.

312321321132
Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.

Nebojša Stefanović i Ivica Dačić su pozvali građane da 2. aprila izađu na glasanje, da zaokruže broj ispred Aleksandra Vučića, jer jedino tako Srbija može da ostane na pravom putu, da se razvija brže, bolje i jače.

Stefanović je istakao da 2. aprila građani ne moraju puno da se pitaju za koga da glasaju, jer je pobeda Aleksandra Vučića, pobeda Srbije. Naglasio je da je Aleksandar Vučić kandidat svih građana i da se jednako bori i brine o svima, makar oni drugačije mislili od njega, makar i ne glasali za njega.

Ukazao je i na to da je Valjevo grad koji je “važan deo motora Srbije”.

“Vlada predvođena Aleksandrom Vučićem omogućila je da ovaj grad stane na noge, povratila je ‘Krušik’ koji je od 2014. godine zaposlio 1.234 nova radnika, otvorila fabriku ‘Gorenje’, a povezivanjem sa Koridorom 11, Valjevo će imati i bolje šanse za nove investicije, nova radna mesta i jaču ekonomiju”, istakao je Stefanović.

Zaključio je da građani znaju da izbori 2. aprila nisu samo izbori za predsednika države, već su to izbori za ekonomiju na zdravim osnovama, izbori za sigurnu budućnost svih građana.

Dačić je istakao da je vitalni interes Srbije da pobedi politika koja garantuje nacionalne interese, koja je jaka i poštovana kako i zaslužuje da bude.

Naglasio je da Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije ujedinjuje interes za Srbiju, “ujedinjuje čovek koji garantuje stabilnost Srbije i koji uživa najveće poverenje građana, a to je Aleksandar Vučić koji će Srbiju voditi putem prosperiteta, a ne destrukcije kao drugi”.

Dačić je poručio da je glas za Vučića glas za Socijalističku partiju i pozvao građane da 2. aprila izađu na izbore i glasaju za budućnost Srbije.

(Izvor: RTS)

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano