Svrljiške novine

Broj pregleda

U Srbiji će od 1. jula biti legalizovana marihuana!

Antologijska odluka da se konačno legalizuje upotreba marihuane u Srbiji prema rečima nadležnih smanjiće stopu kriminala, povećati broj turista, “izlečiti” brojne nikotinske zavisnike i alkoholičare… Jednom rečju, vratiće osmehe na lica Srba i Srpkinja!

marihuana
Flowering medicinal marijuana plants at Tweed INC in Smith Falls, Ontario December 5 , 2016. / AFP / Lars Hagberg (Photo credit should read LARS HAGBERG/AFP/Getty Images)

Nakon pritiska javnosti i višemesečnih demonstracija u “krugu dvojke”, od danas (po ugledu na Evropu), na snagu stupa zakon kojim se konačno u Srbiji legalizuje upotreba marihuane, i to ne samo u medicinske svrhe!

Naime, kako je saopšteno, “trava” će moći slobodno da se uzgaja na terasi i konzumira na ulici, a uskoro će u Skupštini biti povedena i debata o tome da se uvede obeležavanje mesta u javnim prostorima na kojima će se od sada pa nadalje i ubuduće slobodno pušiti višenamenska opojna biljka.

Već smo osmislili logotip kojim će biti obeleženi stolovi za kojim će moći da se puši kanabis – počinje priču za Telegraf čuveni gradski konobar Voja Š, predsednik Organizacije “Poslužitelji urbanih gradskih mesta”, dodajući da će u znak podrške prvi danas na Trgu Republike zapaliti neobično dugački džoint, koji su udruženim snagama smotali najbolji učenici beogradskih gimnazija.

Legalizacija marihuane će prema rečima nadležnih smanjiti stopu kriminala, povećati broj turista, “izlečiti” brojne nikotinske zavisnike i alkoholičare… Jednom rečju, vratiće osmehe na lica Srba i Srpkinja!

Ekipa Telegrafa poziva verne čitaoce da uveličaju manifestaciju “Jedan je život”, koja će početi u 20.00 časova na Trgu Republike, a u kojoj će učešće uzeti brojne ličnosti iz kulturnog i estradnog života koje su se godinama krvavo borile za legalizaciju marihuane.

Bićemo slobodni da primetimo da je posle dugo vremena ovo “stvar” koja je konačno ujedinila Srbe. Srećni zbog toga, počastvovaćemo čitaoce živim prenosom dešavanja na Trgu…

A, do tada možete što bi mladi rekli – da kulirate.

(Telegraf.rs / A. Prililić)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • To odavno smo to čekali… da se više ne krijemo u Park…

  • Hahaha, cirkus ste kad shvatate telegraf za ozbiljno….ispala veka!

  • Ovo je delo lobista iz Drajinac

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *