Svrljiške novine

Dani Svrljiga u Beogradu
Broj pregleda

Mnoga poznata lica na Sajmu ‚‚Dani Svrljiga u Beogradu”

Juče je održan prvi Sajam ‚‚Dani Svrljiga u Beogradu” u hotelu ‚‚Slavija” a više od 70-tak izloženih štandova posetili su mnogi Beograđani, gosti iz drugih zemalja, ali i poznata lica.

Miletic sa predstavnicima ambasada Iraka i Slovenije
Miletić sa ambasadorima Iraka i Slovenije

U toku jučerašnjeg dana Sajam su posetili Nj. E. Vladimir Gasparič – ambasador Slovenije u Srbiji, Nenad Popović – privrednik i predsednik stranke SNP, Željko Radošević – državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Zoran Martinović – direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Željko Sertić – v.d. direktor Razvojne agencije Srbije (RAS), Nikola Mihailović – predsednik Zadružnog saveza Srbije, Branko Marinković – zamenik generalnog sekretara Skupštine Republike Srbije, Sanja Ilić Balkanika – muzičar, muzičari i predstavnici YU GRUPEDragan Šormaz – narodni poslanik, Tijana Davidovac – narodna poslanica iz Lazarevca, kao i još dvadesetak narodnih poslanika, te direktor Uprave za agrarna plaćanja Srbije sa svojim kolegama iz Uprave za agrarna plaćanja Republike Hrvatske, predstavnci ruske, beloruske, bugarske i iračke ambasade u Beogradu, predstavnici Privredne komore Srbije (PKS), Turističke organzijacije Srbije (TOS), kao predstavnici mnogih medija, kao i Svrljižani koji žive u Beogradu.

Zamenik generalnog sekretara Skupstine Republike Srbije
Dobrodošlica na ulazu u ,,Slaviju”’

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je u pregovorima sa predstavnicima Turističke organizacije grada Beograda da ova manifestacija i zvanično uđe u spisak svih manifestacija koje se organizuju na teritoriji grada Beogradu u toku jedne kalendarske godine.

Nenad Popovic SNP
Nenad Popović SNP

Podršku organizovanju Sajma dali su mnogi predstavnici ministarstava, a među njima je i Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Sertic
Željko Sertić

Na Sajmu je bilo postavljeno nešto više od 70 štandova, a Svrljižani su imali svojevrsnu priliku da se predstave u najboljem svetlu.

Posetioce su najviše zanimali privreda i turizam, ali i zdrava hrana koja se proizvodi u podnožju Svrljiških planina.

sajam svrljiga u beogradu

Mnogobrojni gosti su se prvi put susreli sa najčuvenijim svrljiškim specijalitetom, svrljiškim belmužom, koji je spravljan u holu ‚‚Slavije”.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Zato će nam i biti bolje,zbog njihove posete!

  • Ovo li je Kumča iza ovog Sertića…a rece nećeš da dodješ naljutili te Kokica i Džona nešto…eee Kume bre,šta ćeš s ovi prevaranti

  • Ovaj desno mi lici na one sto idu po sajmovima i grabe sve sto moze da se zgrabi. Ovo nije ambasador sigurno.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *