Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

Izvršena prozivka fudbalera F.K. ‚‚Svrljig”! Narodni poslanik poželeo sreću Upravi

Podeli sa prijateljima:

Danas je u prostorijama F.K. ‚‚Svrljig” izvršena prozivka igrača za nastavk druge polusezone fudbalske lige Zona ‚‚Istok”. 

FK SVRLJIG 4
Fudbaleri sa predsednikom kluba i narodnim poslanikom, foto: M.M.

Na prvom sastanku novoizabranog predsednika kluba Slađana Stojadinovića sa igračima i upravom prisustvovao je i narodni poslanik Milija Miletić.

On je Fudbalskom klubu poželeo puno sreće u daljem takmičenju, rekavši da ‚‚Svrljig” mora da se izbori da u svojim redovima ima što veći broj svrljiške dece koja će učestvovati na utakmicama.

U nastavku sastanka dogvoreni su termini održavanja prvih treninga, a igrači su upoznati sa novim pravilima kluba koja su stupila na snagu danas, a tiču se nastupa kod kuće i na gostujućim terenima.

10 Komentara

    1. До треће коло су ту сигурно после почиње отварање базена а после ће играју Тарабуна , Тарзан ,Сарма , Кића ……. стара гарда под кормилом Тарабуне

  1. Treba novo rukovidstvo da pročešlja račune da se vidi gde su pare nestajale ! Prvo za vreme Dobrija LJ pa onda za vreme Brankovića. Mora da seče kriminal na lokalu!

    1. Trebao si da češljaš budzet u junu mesecu kad je katanac bio aktuelan i kad su rekli gasite klub tad si bio srećan kad se gasio klub a Tarabuna dole ispustio dušu čovek i igrači dolazili zbog Brankovica da bi opstao klub sram te bilo….. Ceo život negativci zato smo tu gde jesmo ..

      1. .Keka dodje finansijska, da vide gde su pare nestajale… Kako se točilo gorivo i zašto igrači nisu videli ni dinar godinu dana.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano