SPORT

Izvršena prozivka fudbalera F.K. ‚‚Svrljig“! Narodni poslanik poželeo sreću Upravi

Ukupan broj pregleda:

Danas je u prostorijama F.K. ‚‚Svrljig“ izvršena prozivka igrača za nastavk druge polusezone fudbalske lige Zona ‚‚Istok“. 

FK SVRLJIG 4
Fudbaleri sa predsednikom kluba i narodnim poslanikom, foto: M.M.

Na prvom sastanku novoizabranog predsednika kluba Slađana Stojadinovića sa igračima i upravom prisustvovao je i narodni poslanik Milija Miletić.

On je Fudbalskom klubu poželeo puno sreće u daljem takmičenju, rekavši da ‚‚Svrljig“ mora da se izbori da u svojim redovima ima što veći broj svrljiške dece koja će učestvovati na utakmicama.

U nastavku sastanka dogvoreni su termini održavanja prvih treninga, a igrači su upoznati sa novim pravilima kluba koja su stupila na snagu danas, a tiču se nastupa kod kuće i na gostujućim terenima.

10 Responses

    1. До треће коло су ту сигурно после почиње отварање базена а после ће играју Тарабуна , Тарзан ,Сарма , Кића ……. стара гарда под кормилом Тарабуне

  1. Treba novo rukovidstvo da pročešlja račune da se vidi gde su pare nestajale ! Prvo za vreme Dobrija LJ pa onda za vreme Brankovića. Mora da seče kriminal na lokalu!

    1. Trebao si da češljaš budzet u junu mesecu kad je katanac bio aktuelan i kad su rekli gasite klub tad si bio srećan kad se gasio klub a Tarabuna dole ispustio dušu čovek i igrači dolazili zbog Brankovica da bi opstao klub sram te bilo….. Ceo život negativci zato smo tu gde jesmo ..

      1. .Keka dodje finansijska, da vide gde su pare nestajale… Kako se točilo gorivo i zašto igrači nisu videli ni dinar godinu dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *