Politika

Nezaposleni traže posao, a oni koji ga imaju ne mogu sa platom da prežive mesec…

Broj pregleda

‚‚Situacija u ekonomiji Srbije je katastrofalna bez obzira što se naš ministar finansija stalno hvali, premijer takođe, činjenica je da je naša zemlja treća od pozadi po povećanju bruto domaćih prozivoda, koliko znam Mađarska i Hrvatska su lošije od nas. Po primanjima koje imaju naši građani u proseku smo drugi iza Makedonije, s tim što se sa primanjima u Makedoniji kud i kamo bolje živi nego u Srbiji“, rekao je predsednik DS Dragan Šutanovac gostojući na RTS-u.

Sutanovac NISKE NOVINE
Foto: Svrljiške novine

Statistika naša dika, što poželiš, to naslika..

Činjenica jeste da budžet ima manji deficit, ali što je manji deficit budžeta Vlade Republike Srbije, to je veći deficit budžeta porodica u Srbiji. Ono što na televiziji može da se vidi da je fantastično za vladu, to je za građane Srbije potpuno suprotno, ističe Šutanovac.

On ističe da u proteklih pet godina u Srbiji ne postoji ni jedno nasmejano lice koje je dobilo povećanje plate, a ni posao.

Imamo dva problema, oni koji su nezaposleni traže posao, a oni ljudi koji se zaposle oni ne mogu da prežive od plate koja se dobija u Srbiji, kaže Šutanovac.

(Niške novine)

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

2 Komentar

  • Jel Dejan Miletic i dalje u DS?

  • treba da dođe sutanovc na vlas da obezbedi jos neki pasnjak pa ce proda i ovaj sto ima sad i ima da pimamo vece plte i penzije

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *