Broj pregleda

KREĆE NAGRADNA IGRA! Skupljajte fiskalne račune za učešće

Građani Srbije mogu da počnu da skupljaju fiskalne račune za učešće nagradnoj igri ‚‚Uzmi račun i pobedi“, koju priređuje Ministarstvo finansija.

Fiskalni racun
Foto: androidcommunity.com

Građani mogu da šalju fiskalne račune od 1. februara, a glavna nagrada je stan u Beogradu, koja će biti izvučena 2. aprila.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem u Srbiji, a moći će da osvoje i automobile, putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i tehničku robu.

Potrebno je prikupiti minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticama – slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, a koji nisu stariji od 1. januara 2017.

Planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja koja će biti organizovana jednom nedeljno tokom marta i početkom aprila. Koverte za slanje računa biće besplatne i moći će da se preuzmu u filijalama Pošte Srbije, a na njima će već biti odštampan poštani fah na koji treba da šalju kovertu.

Treba popuniti samo lične podatke – ime, prezime, adresu stanovanja, lični broj i kontakt telefon. Cilj nagradne igre je motivisanje građana da se zainteresuju za probleme sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje, tako što će uzimati fiskalne račune.

(Izvor: Alo!/ Beta)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *