Miletić obišao dežurne službe tačno u ponoć

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić i ove godine, sada već tradicionalno, posetio je sve dežurne službe i radnike na teritoriji opštine Svrljig u novogodišnjoj noći.

Nova godina2017

On je tačno u ponoć, sa svojim saradnicima – direktorom JKSP ‚‚Svrljig“ Igorom Davidovićem i pomoćnikom predsednika opštine Miroslavom Markovićem, obišao Policijsku stanicu, Dom zdravlja, Vatrogasnu jedinicu, Železničku stanicu i ostala preduzeća, firme i radnike koji su bili na visini zadatka u novogodišnjoj noći na teritoriji Svrljiga.

Čestitam vam Novu godinu i predstojeće nvogodišnje i božićne praznike. Nadam se da će 2017. godina biti srećnija i berićetnija, sa puno zdravlja i više posla, poručio je narodni poslanik Milija Miletić.

Svima su podeljeni prigodni novogodišnji pokloni.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Srećna pravoslavna Nova godina

Danas obeležavamo pravoslavnu Novu godinu po Gregorijanskom kalendaru. Ovaj dan obeležava se pored Srbije i Crne Gore i u BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim

2 Komentar

  • A gde je precednik skupstine valjda je i on bio?

  • Koja su to ostala preduzeća firme i ( radnike ) , nabroite ih . Dokle će da zamajavate više ovaj napaćeni narod sa vašom propagandom .

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *