Novogodišnji paketići za svrljiške školarce

Broj pregleda

Tradicionalni novogodišnji karavan opštinskog Deda Mraza krenuo je juče sa poklonima kako bi posetio i uveselio najmlađe u seoskim školama i obdaništima na području Svrljiga, a potom i u samom Svrljigu.

Deda mraz

Uz Deda Mraza u grupi posetilaca su predsednik opštine Svrljig Jelena Trifunović, kao njeni pomoćnici Miroslav Marković i Dragica Ristić.

Karavan je juče obišao mališane u Niševcu, Lalincu, Grbavču, Okruglici, Prekonogi, Drajincu, Beloinju, Crnoljevici, Ribaru i Guševcu, kao i učenike od prvog do četvrtog razreda u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić“ u Svrljigu.

Želim vam srećnu Novu 2017. godinu, puno uspeha u učenju, radosti i zdravlja, pozdravila je predsednica opštine Jelena Trifunović svrljiške mališane.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Srećna pravoslavna Nova godina

Danas obeležavamo pravoslavnu Novu godinu po Gregorijanskom kalendaru. Ovaj dan obeležava se pored Srbije i Crne Gore i u BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim

2 Komentar

  • Lepa veest bravisimo

  • Bravo ljudi, trudite se za našu Demokratsku zajednicu !

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *