Svrljiške novine

Broj pregleda

Marković u poseti školi u Niševcu

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković posetio je danas istureno odeljenje O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić” u selu Niševac kako bi razgovarao o potrebama i aktivnostima učenika i učitelja.

markovic-na-terenu

Danas smo razgovarali sa učiteljima i osobljem škole u Niševcu o načinu rada, potrebama i aktivnostima ovog isturenog odeljenja. Niševac je selo u kome ima dece, i kao takvo mora biti posebno sagledano. S obzirom da nam je prioritet ostanak mladih na selu i izjednačavanje njihovog kvaliteta života sa omladinom u gradu moramo na adekvatan način i da odreagujemo kako bi smo i postigli željene rezultate, poručio je Marković.

obilazak-skole

Na žalost i ova škola, kao i ostale u svrljiškoj opštini, suočava se sa skoro identičnim problemima. Mobilijari u školskom dvorištu koji su ne tako davno postavljeni skoro da su u potpunosti uništeni, sportski rekviziti takođe, kao i ostale sprave za rekreativnu nastavu.

Potrudićemo se da popravimo postojeće mobilijare, te da pribavimo i nove, ali i pored svega, apelujem na sve da povedemo računa o našoj opštini i sačuvamo je, kao i svo javno dobro, ponašajući se prema njemu domaćinski, rekao je Marković.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Sramota sve polomise huligani. A sutra za njihovu decu nece to isto da ima a onda ce da im bude drzava kriva!!! Pa dokle da pucamo vise sami sebi u noge. Nemo ze niko drugi da nam pomogne ako sami to ne uradimo, sve to iz kucu polazi. SRAMOTA BRE!!

  • Ne moze iz kancelarije da se vodi ni drzava ni opstina. Sve mora da se obidje i da se utvrdi realno stanje na terenu. Mora da se cuje licno glas naroda, foteljasi su i doveli drzavu dovde. Markovicu samo napred mlad si decko, vidi se da si agilan i uporan i samo tako nastavi.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *