Marković u poseti školi u Niševcu

Ukupan broj pregleda:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković posetio je danas istureno odeljenje O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić“ u selu Niševac kako bi razgovarao o potrebama i aktivnostima učenika i učitelja.

markovic-na-terenu

Danas smo razgovarali sa učiteljima i osobljem škole u Niševcu o načinu rada, potrebama i aktivnostima ovog isturenog odeljenja. Niševac je selo u kome ima dece, i kao takvo mora biti posebno sagledano. S obzirom da nam je prioritet ostanak mladih na selu i izjednačavanje njihovog kvaliteta života sa omladinom u gradu moramo na adekvatan način i da odreagujemo kako bi smo i postigli željene rezultate, poručio je Marković.

obilazak-skole

Na žalost i ova škola, kao i ostale u svrljiškoj opštini, suočava se sa skoro identičnim problemima. Mobilijari u školskom dvorištu koji su ne tako davno postavljeni skoro da su u potpunosti uništeni, sportski rekviziti takođe, kao i ostale sprave za rekreativnu nastavu.

Potrudićemo se da popravimo postojeće mobilijare, te da pribavimo i nove, ali i pored svega, apelujem na sve da povedemo računa o našoj opštini i sačuvamo je, kao i svo javno dobro, ponašajući se prema njemu domaćinski, rekao je Marković.

2 komentara

  1. Sramota sve polomise huligani. A sutra za njihovu decu nece to isto da ima a onda ce da im bude drzava kriva!!! Pa dokle da pucamo vise sami sebi u noge. Nemo ze niko drugi da nam pomogne ako sami to ne uradimo, sve to iz kucu polazi. SRAMOTA BRE!!

  2. Ne moze iz kancelarije da se vodi ni drzava ni opstina. Sve mora da se obidje i da se utvrdi realno stanje na terenu. Mora da se cuje licno glas naroda, foteljasi su i doveli drzavu dovde. Markovicu samo napred mlad si decko, vidi se da si agilan i uporan i samo tako nastavi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *