Search
Close this search box.
Broj pregleda

Marković u poseti školi u Niševcu

Podeli sa prijateljima:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković posetio je danas istureno odeljenje O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić” u selu Niševac kako bi razgovarao o potrebama i aktivnostima učenika i učitelja.

markovic-na-terenu

Danas smo razgovarali sa učiteljima i osobljem škole u Niševcu o načinu rada, potrebama i aktivnostima ovog isturenog odeljenja. Niševac je selo u kome ima dece, i kao takvo mora biti posebno sagledano. S obzirom da nam je prioritet ostanak mladih na selu i izjednačavanje njihovog kvaliteta života sa omladinom u gradu moramo na adekvatan način i da odreagujemo kako bi smo i postigli željene rezultate, poručio je Marković.

obilazak-skole

Na žalost i ova škola, kao i ostale u svrljiškoj opštini, suočava se sa skoro identičnim problemima. Mobilijari u školskom dvorištu koji su ne tako davno postavljeni skoro da su u potpunosti uništeni, sportski rekviziti takođe, kao i ostale sprave za rekreativnu nastavu.

Potrudićemo se da popravimo postojeće mobilijare, te da pribavimo i nove, ali i pored svega, apelujem na sve da povedemo računa o našoj opštini i sačuvamo je, kao i svo javno dobro, ponašajući se prema njemu domaćinski, rekao je Marković.

2 Responses

  1. Sramota sve polomise huligani. A sutra za njihovu decu nece to isto da ima a onda ce da im bude drzava kriva!!! Pa dokle da pucamo vise sami sebi u noge. Nemo ze niko drugi da nam pomogne ako sami to ne uradimo, sve to iz kucu polazi. SRAMOTA BRE!!

  2. Ne moze iz kancelarije da se vodi ni drzava ni opstina. Sve mora da se obidje i da se utvrdi realno stanje na terenu. Mora da se cuje licno glas naroda, foteljasi su i doveli drzavu dovde. Markovicu samo napred mlad si decko, vidi se da si agilan i uporan i samo tako nastavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano